1 éve

Leborulnak a férfiak a nő előtt, aki megmentette a söröket az árvíztől

Élete kockáztatásával mentette ki a tajtékzó habokból az értékes nedűt. Hogy megérte-e, azon lehetne vitatkozni; de az biztos, hogy több százezren látták a mentőakcióról készült videót, és imádták.

Hatalmas vihar csapott le Ausztráliában az Aranypartra: óriási hullámokat korbácsolt a szél, elárasztotta a víz a kikötőt és a szórakozóhelyeket. Nem úszta meg az egyik helyi szörfklub sem az áradatot; a vadul hömpölygő áradat több söröshordót is magával ragadott. Egy asszony azonban nem nézte tétlenül a pusztítást: bátran a habok közé vetette magát, hogy megmentse a nemes italt.

Fotó: Pixabay.com

Valljuk be, nem kevés vakmerőség kellett, hogy beugorjon a hullámok közé, hiszen igen erősnek tűnik a sodrás; de szerencsére a bátor nő ép bőrrel megúszta a mentőakciót.

A nő egyébként valószínűleg a klub alkalmazottja, és a felvételek alapján vagy üresek voltak a hordók, vagy már igencsak kevés sör volt bennük. Mindenesetre az internet népe imádta a videót, akadt olyan férfi, aki megjegyezte, hogy ha nem lenne már házas, hát megkérné a bátor nő kezét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!