ÉLETMÓDI

Döbbenetes, hova csurgatta testén a sört ez a szexi modell

Eszméletlen buja videó kering az interneten a szuperszexi és bevállalós modellről, nem véletlen, hogy mindössze 2 nap alatt máris több millióan megnézték. Az biztos, hogy férfiember így még sört nem látott!
  • Szerző: jd

Ez a szexi modell és színésznő nem véletlen a férfiak kedvence: Bella Thorne vadító szerelésekben mutatja meg magát több milliós követőtáborának minden nap, és pontosan tudja, hogyan kell finoman megőrjíteni a pasikat.

Nem csupán a bikinis felvételeivel csavarja őket az ujja köré, hanem a rafinált pózokkal is. Nem volt ez másként legutóbb sem, amikor egészen extrém módon használta fel a sört.

Az történt ugyanis, hogy a merész bombázó feltöltött egy felvételt arról, ahogyan egy barátnője a hajára önt egy korsó sört. És Bella mozdulatai igézőek közben… Persze, szó esik némi szépségtippekről is, hogy állítólag a nők haja ettől világosodik; de valószínűleg a több millió férfi, aki megnézte ezt a videót, valahogy nem erre koncentrált.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

De nem ez az első szexi videója, sőt: a többihez képest eléggé visszafogott. Hiszen itt van például ez a csokis, szexi felvétel:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

De Bella sajátosan bánik a gyerekjátékokkal is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nem csupán a videói, fotói is igencsak pikánsak...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?