3 éve

Nem kell rögtön megijedni: Ezért szaladnak be a női vécébe a férfiak

Vajon bemehet egy férfi a nõi vécébe anélkül, hogy felháborodva kergetnék ki a nõk? Bizony, van ilyen eset, és még csak nem is olyan ritka!

Vajon mit tehet az a szülő, aki épp csak szobatiszta, ellenkező nemű gyerekével a nyilvános vécébe kényszerül - például egy bevásárlóközpontban vagy a strandon? Az anyukáknak kisfiukkal nincs olyan nehéz dolguk: mindenki elnézi, ha magukkal viszik a női vécébe, hiszen a fülkében adott a maximális diszkréció. De mit tehet az apuka, ha a kislányának vécéznie kell, és még segítségre szorul? A férfi vagy a női vécé a jobb választás?

Vannak apukák, akik az egyszerűség kedvéért a férfi vécét választják, bár ott a piszoárok miatt előállhat olyan helyzet, ami az épp a dolgukat végző férfiaknak és a kislánynak is kellemetlen. De vajon bemehet ilyenkor egy férfi a női vécébe?

Jó hírünk van, a legtöbb helyen mindenki meg fogja érteni a szituációt, ha meglátják a kislányt. A fülkéken kívül a nők túlnyomó többsége semmi olyat nem csinál, ami bárki számára is kínos lehetne. Ha nagyon biztosra akarsz menni, érdemes benyitás előtt röviden közölni, hogy szeretnél bejönni, senki ne ijedjen meg, csak a kislányt nem akarod a férfi vécébe vinni. Ha engedélyt kérsz, kicsi a valószínűsége., hogy bárki is tiltakozna. Akinek van gyereke, pontosan tisztában lesz a helyzet kínosságával, így nem fog felháborodni az eseten.

Azt persze nem garantáljuk, hogy soha, egyetlen egyszer sem találkozol „minek ment oda” reakcióval, de sajnos rosszindulatú emberek mindenhol találhatók. A túlnyomó többségnek viszont semmi kifogása nem lesz a megoldásod ellen.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!