tóth gabi
A Starbucks sosem volt visszafogott, amikor új kreációkat kellett kitalálni. A mézeskalácsos lattétól a szivárványszínû unikorniskávéig minden volt már náluk. De ILYET még nem láttál!
Az amerikai kávézólánc új körítése a kávéhoz nem más, mint a tepertő. Már önmagában a kávé sem mindennapi: a hidegen csepegtetett kongói kávét nagynyomású sörcsapon nyomják át, ettől krémes állagot kap. A tejeskávét borsos sziruppal, mézes tejhabbal és egy pici szórás chilipaprikával, valamint a tetején egy kis darab tepertővel tálalják.
Bár furcsán hangzik, az édes, a sós és a fűszeres, csípős íz nagyon finoman kiegészíti egymást: aki próbálta már ezt a paleodiéta-barát finomságot, mind elégedetten nyilatkozott róla. Sajnos itthon egyelőre nem kóstolhatjuk meg, csak Seattle-ben kapható, az árából pedig jótékony célt is támogat a cég.