Létrehozva: 2017.08.02.

Elképesztően bizarr hozzávalóval turbózza a koffeint a világ legnépszerűbb kávézója

A Starbucks sosem volt visszafogott, amikor új kreációkat kellett kitalálni. A mézeskalácsos lattétól a szivárványszínû unikorniskávéig minden volt már náluk. De ILYET még nem láttál!

Az amerikai kávézólánc új körítése a kávéhoz nem más, mint a tepertő. Már önmagában a kávé sem mindennapi: a hidegen csepegtetett kongói kávét nagynyomású sörcsapon nyomják át, ettől krémes állagot kap. A tejeskávét borsos sziruppal, mézes tejhabbal és egy pici szórás chilipaprikával, valamint a tetején egy kis darab tepertővel tálalják.

Bár furcsán hangzik, az édes, a sós és a fűszeres, csípős íz nagyon finoman kiegészíti egymást: aki próbálta már ezt a paleodiéta-barát finomságot, mind elégedetten nyilatkozott róla. Sajnos itthon egyelőre nem kóstolhatjuk meg, csak Seattle-ben kapható, az árából pedig jótékony célt is támogat a cég.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek