5 éve

Eszméletlen izgalmassá teszi a netes párkeresést ez az apró trükk

Gondoltál már arra, milyen lehet egy híres színésszel, zenésszel vagy sztársportolóval az ágyban? Netán egy bizonyos a karakter hoz izgalomba? Nem reménytelen a helyzet: ez a nagyon okos applikáció meegtalálja neked a biztosan nyerõ párt!

Szerző Gaál József

A Badoo névre keresztelt, londoni székhelyű társkereső weboldal legújabb frissítése azoknak nyújt segítséget, akik a kelleténél jobban vonzódnak a hírességekhez. A fejlesztők egy arcelemző szoftvert állítottak szolgálatba, ami több száz politikus, sportoló, üzletember és szupersztár arcvonásai és jellegzetességei alapján megkeresi ezen emberek hasonmásait a társkeresők milliói között.

A szoftver használata végtelenül egyszerű, csupán egy fényképet kell feltöltened álmaid szerelméről, a többit pedig már automatikusan a gép végzi. Pár másodperc leforgása alatt összeállít egy több elemes listát, melyen az ideálodhoz leginkább hasonlítók szerepelnek majd. A legtöbbet keresett hírességek TOP10-es listáján találjuk Kim Kardashian, Donald Trump, Emma Stone és Beyoncé nevét is. Persze ha nem különösebben vonzódsz a sztárokhoz, akár a plátói szerelmedről, ismerőseidről, saját magadról, történelmi személyekről, tehát lényegében bárkiről tölthetsz föl fényképet, hidd el, a rendszer megtalálja számodra a hasonló karaktert!

A okostelefonokra ingyenesen letölthető Badoo alkalmazáson keresztül a funkció minden felhasználó számára elérhető. Webes felületen ide kattintva azonban regisztráció nélkül is kipróbálhatod a programot, néhány nekifutás erejéig rendkívül szórakoztató.

Szerző Gaál József

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!