6 éve

Angyalt fotózott a lelkipásztor a baleset helyszínén?

A sors keze? Isten vagy egy õrangyal? Lehet, sosem derül ki, kinek vagy minek köszöntheti életét az a fiatal férfi, aki a csodával határos módon élte túl súlyos autóbalesetét.

Szerző Rejtõ Ernõ

A sofőr terepjárójával lecsúszott az útról, majd a levegőben négyszer megpördülve a fák közé csapódott. Itt kapcsolódik a történetbe az az amerikai lelkipásztor, aki állítja, a baleset helyszínén készített fotóin egy őrangyal látható.


A mélyen vallásos Michael Clary éppen hazafelé tartott, amikor a baleset szemtanúja volt. Mivel kötelességének érezte, hogy segítsen, azonnal leállította autóját és az összeroncsolódott kocsihoz sietett. "Mikor odaértem, a sofőr arccal lefelé feküdt a földön. Egyből hívtam a mentőket, majd befotóztam a helyszínt, hátha ezzel is segítek a mentésben.

Sokkoló volt a látvány, nem hittem, hogy meg tudják menteni a férfit. Tudtam, azzal segíthetek a legtöbbet, ha imádkozom érte. Kértem a Mindenhatót, hogy kegyelmezzen meg a lelkének, még ne szólítsa magához. Miközben a mentősök tették a dolgukat, végig Istennel beszéltem".


Aztán pár héttel később, a sofőr családja szenzációs felfedezésével hívta fel a lelkészt. Egy apró részletre lettek figyelmesek.

Az egyik kép jobb oldalán egy fehér alakot véltek felfedezni, aki angyalként lebeg a sérült felett.

Innentől kezdve már mindenki egyértelmű csodáról beszélt. December 4-én a balesetről készült képek felkerültek a lelkész Facebook oldalára. Egyes hozzászólásokat olvasgatva kiderül, nem  mindenkit sikerült meggyőzni az angyalok létezéséről.

Õ viszont az interneten is megköszönte az isteni gondviselést.

Szerző Rejtõ Ernõ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!