kulcsár edina
Berobbantja a vércukrodat, pörgetve termeled az inzulint. Gyilkos öröm a cukros, lekváros kolbász. De azért biztos lesz rá vevõ!
Egy kísérletező kedvű walesi vállakozó úgy gondolta, hogy ha a fánkba lehet lekvárt tölteni, akkor kolbászba is lehet málnadzsemet.
A húsok nagyon finom ízt kapnak az édes dzsemektől és lekvároktól. - mondja.
Egyelőre még csak málnás- és eperdzsemes kolbászokat lehet tőle vásárolni, de több ízt is szeretne kipróbálni.
De gondoljunk csak bele: Manapság, amikor már szinte mindenbe cukrot tesznek, az üdítőktől kezdve a mustáron és a szalámikon át, egészen az előre csomagolt készételekig és a legtöbb ember inzulintermelése csúcsra van járatva, biztosan szükségünk van erre? Nincs még elég cukorbeteg a túlzott szénhidrátbevitel miatt?
Szerencsére csak kisebb vásárokon árulják a málnás kolbászt, de a vállalkozó szerint az emberek szeretik a furcsa, új ételeket, így lehet, hogy hamarosan nagyobb áruházakban is megjelenik a termék. - írta a CNN.
Csak remélni tudjuk, hogy ez az új cukorbomba nem fogja kiszorítani a jó öreg csípőskolbászt a mindennapi kínálatból. Bár, alighanem már azt is cukrozzák....
De mi lett volna, ha a brit vállalkozó lekvár helyett mustárral tölti meg a kolbászt? Ja, hogy már a mustárt is cukrozzák? Nincs kiút? Hízni kell?