BIZARR

13 éves diákjától terhes a fiatal tanárnő!

A hatóságok jelenleg nagy erőkkel keresik azt a 24 éves nőt, aki már lassan egy éve folytat szexuális kapcsolatot egy kiskorú tanítványával, és a bíróság szerint teherbe is esett a kisdiáktól.
címkék:
  • Szerző: T.D.

Alexandria Vera tavaly szeptember óta folytat szexuális kapcsolatot egy nála 11 évvel fiatalabb diákjával. A houstoni rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Először egy nyári iskolában találkoztak, majd pikáns Instagram- -üzeneteket váltottak, és telefonszámot cseréltek,

s a szeptemberi tanévkezdést a tanárnő kocsijában csókolózással ünnepelték.

A tanárnőt annyira feltüzelte az autóban eltöltött intim találkozás, hogy már másnap meglátogatta a fiút szülei házában, ahol megtörtént az első szerelmi légyott.

A tanárnő azzal védekezett, hogy a diák szülei tudtak a kapcsolatról, s támogatták azt, így fordulhatott elő az is, hogy tavaszra a fiú már nála lakott.

Vera januárban esett teherbe, s tanítványa szülei is amellett voltak, hogy tartsa meg a magzatot.

A gyermekvédelmi hatóság februárban kérdőre vonta a nőt, aki tagadott mindent, és elméletileg el is vetette a magzatot. Ezután az iskolából is elbocsátották, és április óta bujkál.

A hatóságok a telefonja alapján próbálják elkapni, hogy bíróság előtt feleljen tettéért, ami kimerítheti a kiskorú veszélyeztetése és szexuális zaklatása bűntettét. Ha a bíróság elítéli, 25-99 év letöltendőt is kaphat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?