A NAP VIDEÓJA

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.09.24. 12:00

Így még nem láttad, Imane Helif ismét nagy figyelmet keltett - Videó

A párizsi olimpián nagy figyelmet keltett algériai ökölvívó, Imane Helif minden lehetőséget kihasznál arra, hogy szerepeljen a médiában. A hétvégén modellként jelent meg a milánói Fashion Weeken.

Imane Helif mutatta be a Bottega Veneta egyik őszi kollekcióját Milánóban. Az interszexuális ökölvívó a párizsi olimpián aranyérmet nyert a 66 kilós súlycsoportban - a negyeddöntőben például Hámori Lucát verte egyhangú pontozással. A Vogue.com szerint az algériai bunyós a nézőtéren csatlakozott Kendall Jennerhez, Jacob Elordihoz, Yara Shahidihez, Julianne Moore-hoz és Michelle Yeohhoz a Matthieu Blazy 2025 tavaszi ruházatának bemutatóján - írta a Magyar Nemzet.

Imane Helif
Imane Helif Milánóban tűnt fel Fotó: Getty Images

Helif Milánóban egy mustársárga gombos bőrkabát – amely Blazy jellegzetes bőréből készült – mellé egy fekete bőrnadrágot vett fel, míg a fülében az olasz divatház csepp alakú fülbevalóit viselte, természetesen aranyból.

A párizsi olimpia ökölvívótornáját beárnyékolta, hogy két olyan versenyző, az algériai Iman Helif és a tajvani Lin Jü-tin is szerepelt (és végül lett egyformán aranyérmes), akiknek szervezetében magas a tesztoszteronszint és a férfiakra jellemző XY kromoszómáik vannak, mégis a női mezőnyben indulhattak. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek