A NAP KÉPE

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.07.07.
Módosítva: 2024.07.07.

Csók és szerelem a lelátón, gyönyörű nők kerültek középpontba az Eb-n - Fotók

Megérdemelt siker után ajándék a lelátón. Az angol labdarúgó válogatott sztárjai a Svájc elleni továbbjutást követően a párjaikkal ünnepeltek a foci Európa-bajnokságon.

Az angol válogatott játékosai a feleségükkel és barátnőjükkel a lelátón ünnepelték a Svájc elleni drámai büntetőpárbaj-győzelmet. A háromoroszlánosok ezzel a sikerrel bejutottak az Európa-bajnokság elődöntőjébe, ahol szerdán Hollandiával találkoznak.

firo : 25.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M29, Match 29, ENG, England - SVN, Slovenia
Az angol focisták párjai együtt szurkoltak Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Az angolok egyenlítő góljának szerzője, és a büntetőpárbajban is eredményes Bukayo Saka a párjával, Tolami Bensonnal ölelkezett. A csapatkapitány Harry Kane, akit a hosszabbításban le kellett cserélni, miután megsérült a kispadnál, feleségével, Katie-vel és lányával ünnepelt. Kyle Walker feleségével, Annie Kilnerrel beszélgetett, míg Conor Gallagher a barátnőjével, Aine Kennedyvel csókolozott.

"Egyszer elbukhatsz, de van választásod, hogy újra ilyen helyzetbe hozod-e magad, vagy sem. Én egy olyan fickó vagyok, aki ebbe a helyzetbe tudja hozni magát. Hittem magamban, nagyon nehéz volt visszatérni a 2021-es Eb-döntő kudarca után, de arra használtam, hogy erősebbé váljak. Tudjuk, hogy még két meccs van hátra, megváltoztathatjuk az életünket, és olyan történelmet írhatunk, amire még nem volt példa. Nagyon készülünk rá" - idézte a The Sun Sakát, aki három éve az olaszok elleni Eb-döntő 11-es párbajában büntetőt hibázott, és egyik volt azoknak, akinek a nyakába varrták a vereséget.

firo : 25.06.2024, Football, Soccer: UEFA EURO 2024, EM, European Championship 2024, Group Stage, M29, Match 29, ENG, England - SVN, Slovenia
Tolami Benson is helyszínen szurkol párjának, Sakának Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP
Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek