TESTFACTOR

Szexbomba lett a duci nőből: Leesik az állad, ha meglátod a fotókat

A 32 éves anyuka több mint 30 kilót hízott terhessége során, de elhatározta, hogy visszanyeri a korábbi alakját. Brianna annyira belejött a fogyókúrába, hogy végül közel 50 kilót adott le egyetlen év alatt, és még itt sem állt le! A folytatás pedig eszméletlen, ezt nézd!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Brianna 32 kilót hízott a terhessége alatt, így a súlya 111 kilóra kúszott fel. Szülés után 10 hónappal akadt rá egy hölgy történetére, aki ugyanabban a városban lakott, ahol ő, és személyi edző segítségével adott le közel 60 kilót. Õ is felvette a kapcsolatot az edzővel, és hetente háromszor edzeni kezdett. Edzője legtöbbször erősítő és boxedzéseket, valamint magas intenzitású edzéseket tartott neki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

Egy évvel később már 45 kilóval volt kevesebb. Saját bevallása szerint ez az év teljesen átalakította a saját magához, az ételekhez és a sporthoz való viszonyát. Először versenyszerű erőemeléssel kezdett foglalkozni, majd megszerezte a személyi edzői és táplálkozási tanácsadói végzettséget.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés,

Ma, öt évvel később a hét 5-6 napján edz – elsősorban erősítő edzései vannak. Hetente kétszer spinning-órákat is tart, immár edzőként. Nem követ semmilyen speciális diétát, egyszerűen igyekszik tisztán étkezni, sovány húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket és egészséges zsiradékokat fogyasztani. Naponta nyolcszor, két-három óránként eszik kis adagokat, és napi majdnem 4 liter vizet iszik meg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

által megosztott bejegyzés,

Az alakjában bekövetkezett változáson kívül Brianna nagyon büszke arra, hogy nem csak testben, lélekben is megerősödött, ez pedig az élete minden területére kihatással van. Egy ötéves kisfiú édesanyjaként nagyon fontosnak tartja, hogy a gyereke egészségesen nőjön fel, és ehhez példakép szeretne lenni számára. Brianna a családnak is tiszta, egészséges ételeket főz, és gyakran mozognak együtt a szabadban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 által megosztott bejegyzés,

A fogyni vágyóknak pedig azt tanácsolja, hogy keressenek támogató közösséget a céljuk eléréséhez, igyanak meg minden nap 3-4 liter vizet, használjanak az étkezéseiket és az edzéseiket nyilvántartó applikációt, ügyeljenek az adagokra, két-három óránként egyenek egy kis adagot, és hagyják abba az evést amikor körülbelül 80%-ig jóllakottak. A legjobb, ha minden adagot előre elkészítenek, hogy csak melegíteni kelljen, és a hűtőből és a kamrából is kidobják az egészségtelen ételeket.
 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?