TESTFACTOR

Rubint Réka: A legjobb sport télen is a futás!

Sokat segít abban, hogy a téli szezonban megőrizzük egészségünket. Az egyre hûvösebbre forduló idő sem lehet akadály! Íme, néhány hasznos tipp a futás szerelmesétől, Rubint Rékától!
  • Szerző: Ripost

"Vagy futok, vagy futok. Más alternatíva nincs" - szokta hangoztatni Rubint Réka, aki ezt a sportot nemcsak állóképességének megőrzésére, hanem lelki feltöltődésre is használja. A futás kompenzálja a stresszt, kisimítja az idegeket. Réka azt mondja, futás után sokkal kiegyensúlyozottabb: könnyebben vezényli 5 fős családjának életét és jobban bírja az olykor túlságosan feszes programjaival járó feszültséget.

 

Azért tegyük hozzá, hogy

a rendszeresen futók szervezete és immunrendszere sokkal erősebb, mint azoké, akik nem futnak. Ritkábban is betegszenek meg.

Nem véletlen hát, hogy Réka szinte mindennap nekivág egy nagyobb távnak, általában 7-8 km-t fut. Természetesen a hóesés sem rettenti vissza, mert ahogy mondja:

a hideg nem akadály, jól fel kell öltözni!

Meglepő, de ez nem túl sok holmit jelent. Aki ugyanis dinamikusan fut,  hóban-fagyban sem fázik. Lássuk akkor, hogy mégis milyen ruhát érdemes ilyenkor felvenni:

Indítsd el a videót!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?