TESTFACTOR

Lapos has 7 nap alatt? Nem lehetetlen!

Már egy hét alatt sokat tehetsz azért, hogy keskenyebb legyen a csípőd és laposabb a hasad. Mutatjuk a legfontosabb tippeket, amikkel gyorsan formába lendülhetsz.
címkék:
  • Szerző: Z.B.

Néhány nap alatt nem lehet megszabadulni az összes feleslegtől, amit nem szeretnél magadon látni, de sokat tehetsz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben.

Feszes és lapos hasat varázsolhatsz magadnak néhány trükkel. Így, ha valamilyen alkalomra készülsz, és szeretnél dögös lenni a legszűkebb rucidban, érdemes kipróbálni ezt az egyhetes tervet!

Mit nem szabad?

Egy hétig el kell felejtened mindent, ami puffaszt. Le kell mondani a szénsavas üdítőkről és a bubis vízről is. Ne kerüljön a tányérra kenyér, tészta, vörös hús, kerüld az édességet és a cukrot. Az alkohol is ezen a listán foglal helyet.

Mit szabad? (Sőt kötelező!)

Minden nap igyál meg reggelire egy pohár frissen facsart narancslevet, napközben pedig 2,5 -3 liter sima vizet. A tányérra sok natúr csirkemell vagy hal kerüljön, illetve párolt zöldség és gyümölcs. Minden nap kötelező a mozgás, minden második nap 30 perc kardió edzés legyen a program, a köztes napokon pedig a kedvenc hasizomgyakorlataid!

Ripost előfizetés banner

címkék:
És ezeket olvastad már?