TESTFACTOR

Így fiatalít meg 10 évvel a citrom! Ezt a trükköt ismerned kell

Ez a legolcsóbb, leghatásosabb szer, ha ragyogó, egészséges bőrt, erős körmöket, fényes hajat szeretnél. Nincs költekezés, sehová se kell menned, csak vedd elő a hûtőből. Esténként, ha tested rituális szépítésén fáradozol, ne felejtsd el ezeket a szépségtrükköket!

A citrom nagyon jót tesz a bőrnek, nem véletlenül lett krémek, bőrtisztítók, balzsamok elengedhetetlen alkotórésze.

Mind a bőr, a haj, a fogak vagy a körmök számára rendkívül hasznos. Bioflavon és C-vitamin tartalma egyedülállóan magas. Pótolja a hiányzó szerves sókat, segíti azokat a szervezethez kötni. Kioldja a fölöslegesen bekerült, szennyező- és méreganyagként viselkedő ásványi anyagokat, bomlástermékeket.

Bőrtápláló

Lefekvés előtt törüld át az arcodat frissen facsart citromlével, melyet egy tisztító vatta-korongra csepegtettél. Bőröd ragyogóbb és egészségesebb lesz. Reggel ne felejtsd el napvédővel bekenni az arcbőrödet.

Haj

Szeretnéd, ha hajad fényesebb lenne?

Frissen kisajtolt citromlevet fröcsköld a hajadra. Nyomkodd át a tenyereddel, majd ülj ki a kertbe, balkonra, vagy sétálj egyet a napon. El fogsz képedni a hatástól!

Foltos bőr

Eltünteti a foltokat az arcbőrről, legyenek azok akár sötétek, fakók vagy színesek. A kiütéseket is elmulasztja. Mártsd a vattakorongot friss citromlébe, és a hibás területeket törüld át vele. Hagyd rajta hatni 15 percig, majd meleg vízzel mosd le.

Cserepes ajkak

Meggátolja illetve megelőzi az ajak kicserepesedését. Hideg, száraz időben, erős szélben könnyen kiszárad az ajak. Pláne, ha vitaminhiány is fennáll.

Lefekvés előtt kend be ajkadat egy kis citromlével. Hidratálja, élénkíti.

Pattanások

Elmulasztja a pattanásokat. Töröld át citromleves pamutkoronggal az eltömődött pórusokat.

Köröm

Körmöd egészsége érdekében, a lefekvés előtti testápoló szertartásodba iktasd be ezt is: egy vattacsomót márts frissen kifacsart citromlébe, és kend át vele a körmeidet.

Sokkal szebb lesz, erősebb, egészségesebb, mert a citromban lévő táp-és hatóanyagok egész éjjel zavartalanul dolgozhatnak körmödön.

Izzadtsággátló

Készíts házilag izzadtsággátló szert. Keverj össze citromlevet, zabpelyhet és virágmézet. Kend be vele a hónaljadat. Hagyd rajta 1 óráig, majd mosd le langyos vízzel. Természetes módon kivonja a bőrből az izzadtságot, fertőtleníti a pórusokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?