TESTFACTOR

Elég a retusálásból! Ilyen a valódi nők, a valódi anyák teste!

Tedd félre a photoshop illúzióit, és tedd félre a gátlásaidat is. Íme a valóság.
  • Szerző: Ripost

Az anyaság hol szépséggel, hol buktatókkal szembesít, de anyává válni mégis egy csoda. Azonban mialatt a boldogság tölti el az édesanyát a kisgyermek látványától, egyáltalán nem biztos, hogy hasonló boldogságot érez a tükörbe nézve. Hiszen a tökéletes testek korában, a makulátlan címlapok közt még súlyosabbnak tűnik a változás, amit megtapasztal önmagán.

1. Egy anya teste változik. A szülés nyomot hagy, és ez így természetes.

2. A bőr, mely a növekvő babával együtt tágul egy nő hasán, nem nyeri vissza pár nap alatt a korábbi formáját. De hogyan is nyerhetné?

3. Igen, néha a plusz kilók is megmaradnak. De biztos, hogy ez szégyenkezésre ad okot? Nem, egyáltalán nem!

Tovább is van, nézd meg a képeket és LAPOZZ!


4. A szülés embert próbáló, mégis felemelő élmény. Az ezt követő percek nem a hibátlan sminkről és a plakátra illő mosolyról szólnak. Sokkal inkább valami földöntúli és megfoghatatlan érzésről.

5. És ha megmarad a pocak? Ha nem válik újra feszessé teljesen a hasfal? Tedd félre a kétséget, ne aggódj miatta, vállald büszkén a tested!

6. Persze már csak az egészséged miatt is érdemes odafigyelned továbbra is a testedre. És szépen vissza tudod nyerni korábbi alakodat is. Csak legyél türelmes, ez a legfőbb!

7. A legnagyobb boldogság már nem a szuper alakban rejlik. Az igazi kincs most már az a kis emberke, akinek életet adtál, nem igaz?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?