YESSS

Nyerő páros: ebben a falatnyi ruhában járnak idén a szexi nők

Nincs is szuperebb divat, mint a farmer és a top! Így hordd, hogy nőies, csinos és dögös legyél! Válogass a legjobb szettek közül!

Farmer és top az idei nyár aduásza. Ebben az elválaszthatatlan két ruhadarabban lehetsz nagyon dögös és szexi. Ha jön a nagy forróság, akkor is szuper kombinációt alkotnak. Érdemes a topot úgy kiválasztani, hogy mindenképp passzoljon az alkatodhoz. Néha a kevesebb több. Fiataloknak egyszerűen kötelező. Öltözz divatosan és élvezd a nyarat!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Farmer farmerrel, válassz hozzá egyszerű felsőt.

Fotó: Shutterstock

Nem kell mindig túlkombinálni a szetted, viselj nyugodtan egyszerű dolgokat.

2. Szexi, gyöngyös top és a kedvenc farmered

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adenorah ♏️ (@annelauremais) által megosztott bejegyzés

Ha egy kis izgalomra vágysz, akkor ez a te párosításod.

3. Fehér nadrághoz nyakpántos felső

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adenorah ♏️ (@annelauremais) által megosztott bejegyzés

Ha elegánsabb szeretnél lenni, akkor ezzel a nacival és felsővel jól választasz.

4. Állatmintás rövid ujjúval is jól mutat ez a nadrág

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adenorah ♏️ (@annelauremais) által megosztott bejegyzés

Laza nyári estékre nagyon szexi leszel, ez a legjobb kombó.

5. Rövid nacihoz egy kis kötött top is ütős

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adenorah ♏️ (@annelauremais) által megosztott bejegyzés

Forróságban forrónadrág! Farmer shorthoz ez a top dukál.

A farmer és a divat

A 20. században viselt farmernadrágok már nem olyanok, mint amivel Jacob Davis és Levi Strauss megindította ennek a viseletnek a pályafutását, sőt ahhoz képest is sokat változtak, amit az 1950-es években a divat felkapott. Az azóta eltelt évtizedek alatt sokat változott a kivitele: volt csőnadrág formája, később a csípőtől lefelé bővülő ún. trapéznadrág, vagy éppen a csípőtől lefelé bővülő, majd a térdtől lefelé ismét szűkülő forma volt divatos. Volt időszak, amikor a térd fölött szoros, a térd alatt bővülő nadrágszár formát kedvelték. Egyszer a nadrág dereka feljebb került, máskor teljesen a csípőre simult. A nadrág mellett az 1970-es években megjelentek a farmerszövetből készült szoknyák, nadrágszoknyák, kötényruhák, mellények, dzsekik, sapkák, táskák, övek, cipőfelsőrészek is, amelyek nemcsak anyagukban, hanem kidolgozásukban, konfekcionálásukban, a varrások megoldásaiban, az alkalmazott díszítőelemekben is többnyire a hagyományos farmernadrágét idézték (fémgombok, fémcsatok, ringlik stb.).

A hagyományos „farmerkék” mellett készülnek más színekben is, igazodva a mindenkori divat által diktált színösszeállításokhoz, bár kétségtelen, hogy változatlanul a kék szín dominál.A klasszikus farmernadrág hasítéka fémgombokkal záródott, ezt sok esetben ma is megtartják, de elterjedten használják a cipzáras záródást is. Amíg a farmernadrágokat nem kezdték el a gyártási folyamatba beépítve mosni, azok kemények, merevek voltak. Ezen a (főleg fiatal) vásárlók úgy segítettek, hogy az új nadrágban beleültek egy kád vízbe, majd onnan kiszállva hagyták magukon megszáradni a nadrágot, amely a vizes áztatástól megpuhult és egyúttal felvette viselőjének formáját, így kényelmesebbé vált a viselése.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?