YESSS

Romantikus és szexi az idei fehérneműdivat

Kellemes esték, nyári bulik, romantika és szerelem. A fehérneműtrendek is követik idén az évszak hangulatát. Lássuk, melyek a legszexisebb viseletek.
címkék:

Ha kedveljük a szalagokat, masnikat és csipkéket az fehérneműinken, akkor ennél szebbet el sem tudunk képzelni. Úgy színeiben, mint fazonjában rendkívül izgalmas ez a tarka, csipkés szett. Az előző trendekhez képest egy leheletnyi anyaggal többet álmodtak meg a tervezők ebbe a tetoválás-jellegű fehérneműbe, és ez igazán erotikus játékosságot kölcsönöz egy gyönyörű női testnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Northfoto.com

2. Erre a szettre mondják, hogy cuki? Talán egy kicsit több annál! A párod is szereti a fehérneműk között a kifinomult darabokat? Akkor ezzel a fazonnal lepd meg!

Fotó: Northfoto.com

3. Magas vonalvezetés

Idén minden mennyiségben pompázatos virágok tarkítják a bugyikat és a melltartókat, a kicsi apró mintáktól kezdve a nagyobb csipkevirágokig minden jöhet. Szerencsére a fazonok is egyre változatosabbak és már nem csak a bikinik világába tört be a magasan hasított bugyifazon, a fehérneműk között is hódítani kezdett a 80-as évek vonalvezetése.

 


Fotó: Northfoto.com

4. Hódít a bralette

A bralette már egy ideje betört a divatvilágba, azonban még mindig imádják a tervezők és a hölgyek ezt az izgalmas felsőt. A bralette lényegében egy olyan fehérnemű, amelyet manapság egyre divatosabb úgy viselni, hogy egy kicsit „kivillanjanak” a ruháink alól. Jó választás, ha mélyen kivágott felsőkkel vagy akár átlátszó ruhadarabok alá vesszük fel, azonban az ilyen merészebb összeállításokat inkább az esti bulira tartogassuk.

 


Fotó: Northfoto.com

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?