YESSS

Megint öltönybe bújnak a nők, színesebb lesz tőle a világ

Örök hála a tervezőknek, így leszel magabiztos és szexi a hétköznapokon. Nadrágkosztümökben járnak a nők, ahány szerep, annyi fazon.
címkék:

1930-tól kezdtek el a nők bátran nadrágot viselni, de a női nadrágkosztüm fogalmát Yves Saint Laurent 1966-ban hozta be a köztudatba, ekkor mutatta be ugyanis a “Le Smoking” nevű kollekcióját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azóta megszámlálhatatlan alkalommal jelent meg ez a viselet a divatban, de igazán sosem fogjuk elfelejteni, ugyanis az egyik legjobb ruhadarab, amiben bárhol meg lehet elegánsan jelenni. Ma már nem csak az üzletasszonyok kedvenc viselete. Hordhatod utcán, munkahelyen, vendégségben.

Stílusos és karcsúsít, öltöztet és a hangulatunk szerint variálható. Mondhatjuk úgy is, reggeltől estig tökéletes, napközben az irodában a legszigorúbb főnök sem köthet bele, de estére, ha egy szép felsővel, vagy akár merészen felső nélkül is nagyon szuper lehet.

1. Laza, mindennapi női öltöny

Legyél laza, sportosan elegáns. Ebben segít a tűsarok és a fehér póló.

2. Törd meg a rendet!


Fotó: profimedia.hu

Csíkos blézerhez egy bőrnadrág. Illik hozzá egy zártabb felső. Viselj divatos garbót!

3. Üzletasszony fazon


Fotó: profimedia.hu

Klasszikus háromrészes kosztümben az irodában nagyon elegánsan fogsz mutatni.

4. Nem mindennapi öltöny


Fotó: profimedia.hu

A szett anyaga lehet fényes és mintás, nagyon fontos hozzá a megfelelő kiegészítő. Fehér blúzhoz a nyakkendő jó választás.

5. Csupa fehérben


Fotó: profimedia.hu

A megszokott fekete mellett nagyon menő most is a fehér. Ha elég bátor vagy, szinte semmi nem kell a blézer alá! Elegáns, szexi szett.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?