YESSS

Ezt hordják a nők télen, hogy ne fázzanak, és csinosak is legyenek

Tavasszal, a karanténban hozzászoktunk, hogy kényelmesen öltözzünk. Így az őszi-téli divat átvette a tavaszi karanténtrend egyik ikonikus darabját. Vajon mi lehet ez az egyszerre kényelmes és szupercsinos ruhadarab?
címkék:

A tavaszi karantén idején valószínűleg mindenki a korábbi idő sokszorosát töltötte köntösben. A köntös munkahelyen is elfogadott változata pedig nem más, mint egy jól szabott, hosszú kardigán. A legegyszerűbb farmer-póló összeállítást is dögössé varázsolja, ugyanakkor meleg és kényelmes. Csak egyre kell odafigyelni, hogy mindig olyan hosszú dzsekit vagy kabátot vegyél fölé, amelyik alól nem fog kilógni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kardigán 01

Fotó: Pixabay.com

Otthon, kényelmesen

A hosszú kardigán az otthoni öltözködésből került át az utcai divatba – de akár otthon is komfortosnak és csinosnak érezhetjük benne magunkat. Mégiscsak sokkal jobb, mint a köntös, nem?

Kabátnak is beillik

Bár a súlyos mínuszokban nem helyettesítheti a kabátot, ha csak át kell ugranunk az irodából a szomszéd étkezdébe, akkor megteszi.

A hivatali öltözéket is kiegészíti

Egy semleges színű, hosszú kardigán a formálisabb irodai öltözéknek is lehet csinos, nőies, és legfőképpen kényelmes és meleg kiegészítője.

Nőiesen

A csipkés, horgolt kardigán az egyszerű farmeros-pólós összeállításnak is extra nőiességet kölcsönöz.

Egyszerre kényelmes és elegáns

Az elegáns összeállításokhoz éppen olyan jól illik a kardigán, mint a farmerhez.

Pasztell felső

A finom, pasztellrózsaszín felső és a feltűnő ékszer, valamint a fehér kardigán együtt ellenállhatatlanul nőiessé teszik az osszeállítást.

Mini és maxi

A maxi kardigán decensebbé és irodába is felvehetővé varázsolja a szűk minit.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?