YESSS

Ezekben a ruhákban járnak most az olasz nők

A New York-i divathét után a tekintetek nemrég Olaszország felé fordultak. Az olasz tervezők és hölgyek is bemutatták, mi lesz a következő szezonban az igazán menő viselet.
címkék:

A hetekben zajlanak a világ legnagyobb városaiban megrendezett divathetek, és mindenki izgatottan várja, milyen trendek hódítanak majd jövő tavasszal és nyáron. Bár a ruhák fazonját és díszítését illetően nem sok különbség lesz az idei és a 2020-as év között, a színek tekintetében rengeteg újításra számíthatunk. Úgy tűnik, a tervezők valami nagyon meghökkentővel akartak most előrukkolni, mert a milánói bemutatókon felvonultatott ruhák színei sorban az ősz hangulatát idézték meg. Főszerepbe kerültek a barna, a narancs és a vajszínű árnyalatok, amik eddig nem igazán jellemezték a tavaszt és a nyarat. Egy biztos, továbbra is hódít majd a hetvenes évek, nem kell eldugnunk a trapéznadrágokat és buggyos ujjú ruhákat sem.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
  1. A barna árnyalatai továbbra is nagy erővel jelennek meg a divatban. Fontosak a kiegészítők és trendi a bő szárú nadrág.


Fotó: profimedia.hu

2. Csodálatos anyagokat használtak a tervezők.


Fotó: profimedia.hu

3. Nem maradt ki az elegancia az alkalmi stílusból, kétségkívül a hosszú ruha lesz a divat.


Fotó: profimedia.hu

4. Hódít a magasított nadrág, kellemes bő ujjú blúzzal, kalappal.


Fotó: profimedia.hu

5. Drapp, barna, narancs és a rózsaszín kombinációja is többször megjelent a kifutókon.


Fotó: profimedia

 

címkék:
És ezeket olvastad már?