YESSS

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.27.

Fantasztikus ez a szín: ez lesz az augusztus nagy kedvence

Vidám, bolondos, szerethető ez a szín! Nyáron szinte kihagyhatatlan viselet, főleg, ha a kedvenceid egyike. Merd bátran viselni, meglásd jó hatása lesz.

A pink örök divat, nyáron pedig sokan szeretik hordani. Nőies, vidám, boldogságot sugároz, élénk árnyalata élettelivé teszi viselőjét. Manapság 40 év felettiek is szeretettel hordják, feldobja a hangulatot jó hatással van a lélekre. Ha körülveszed magad ezzel a színnel, erősíti az egyensúlyt. Világos árnyalatait még férfiak is viselik. Idén is a trendek között van, mutatjuk a női divatot.

1. Légy vadító és laza!

Fashionable,Woman,Wearing,Trendy,Pink,Fuchsia,Color,Linen,Suit,With
Fotó: Victoria  Fox

Vegyél fel egy laza pink inget, hozzá egy kényelmes nadrágot a nyár kedvenc lezser viselete lesz. 

2. A dögös szűk ruhát csak fel kell kapni

Neked sincs ötleted mit is vennél fel reggel? Ez az a ruha, amit csak fel kell kapni és indulhatsz is! Persze pinkben nagyon dögös leszel, és a férfiaknak annyi!

3. Barbiestílus is menő

A kicsit halványabb pink is nagyon menő, főleg ha a szoknya és a csíkos blúz emlékeztet Barbie-ra. Van, akinek ez a kombináció fantasztikusan áll. Próbáld fel te is, ha imádod a rózsaszínt.

4. Egyszerű kényelem a melegben

Apró szoknyát viseld sportcipővel és egy laza blúzzal, bejárhatod így egész Európát is. Városnézéshez, sétához szuper kényelmes. Melegben pedig dobd le a blúzt, vegyél alá egy spagetti pántos trikót. Pink színben bármit megtehetsz!

5. Fesztivál szett

Őrült és vagány nyári fesztivál szett sem hiányozhat a pink palettájáról. Igazítsd hozzá a sminked, vedd fel e kedvenc rucidat és élvezd a jó bulit!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek