3 hónapja

Ki a jó nő a férfiak szemében?

Az örök kérdés. Amire mindig és azonnal akarunk választ, mert tudnunk kell, mit gondolnak rólunk a férfiak, hogy tetszik-e nekik, ha tűsarokban libegünk és rövid a szoknyánk, ha vörös göndör zuhatagban terül ránk a hajunk, bírják-e, ha sminkelünk vagy úgy kellünk-e nekik, ahogy vagyunk. Szóval fontos, hogy tudjuk, ki számít jó nőnek – a férfiak szemében.

Imádjuk őket, ahogy ők is minket. Ez a világ természetes rendje, belénk kódolt ügy, aminek köszönhetően a fiúk már óvodásként is teszik a szépet, ami általános iskola felső tagozatában és a középiskolában már a ’játsszák az agyukat’ kifejezésként értendő. De a lányokkal sincs ez másképp, gondoljunk csak arra, mikor próbáltuk fel először anyáink magsassarkúját és vettük magunkra az összes ékszerüket, majd így a tükör előtt pingáltuk ki arcunkat. Próbálgattuk magunkat a lányok a női szerepeket, a fiúk a hódító macsós megjelenést. És ugye nem kérdés, hogy kinek a kedvéért? Mert egy bók, egy elismerő pillantás valójában az ellenkező nemtől esik a legjobban. 

First,Wedding,Dance,Of,Newlywed
Fotó: Shutterstock

Miután ez így van, egyáltalán nem mellékes, hogy a férfiak kit tartanak igazán jó nőnek. Vajon ezt a kérdést a teremtés koronái felteszik-e maguknak valaha is vagy egyszerűen csak mennek a szimatuk után? Induljunk ki abból, hogy nyilvánvalóan tudják, ki tetszik nekik. Sőt, idővel ki is mondják, ahogy belenéznek egy igéző szempárba, csak legyen elég türelmünk kivárni…. De ha úgy kell kipréselni belőlük, mennyire tetszünk nekik, akkor is vannak árulkodó jelek, amelyekből minden nő érthet: a pillantásuk, a mozdulataik, a vágyakozásuk beszél arról, amit hallani szeretnénk. Csak épp érezni fogjuk. Minden sejtünkben, minden porcikánkban. S akkor kérdés-e még, hogy ki számít jó nőnek?

Azt is észre vesszük, ha elutasítók, ahogy ma gyakran halljuk, semmilyen kémia nem működik köztünk. Van ilyen is. Nem jövünk be nekik, mert nem bírják az édes parfümöt, mert nekik csak a barna szemű lányok az igaziak, túl magasak, alacsonyak, kerekek vagy soványkák vagyunk. Na és? Hány férfi van még ezen a planétán, akinek viszont igenis mi vagyunk a jó nők?!? Ha még meg sem fogalmazták magukban. 

Azért akad néhány férfi, aki sokat töprengett már ezen a kérdésen, s ezt most a tudomásunkra is hozza. A Ridikül Minden, ami nő - Élményfesztiválján ( https://ridikulfesztival.hu/) május 14-én 16 órától a Millenáris D csarnokában egy kerekasztal beszélgetésen tudhatjuk meg Kamarás Iván színművésztől, Bedő Imrétől, a Férfiak Klubja alapítójától, Pilát Gábor író-előadótól és Dobos Pétertől a !hot magazin felelős szerkesztőjétől. 

Fotó: RIMLAPi501

A Minden, ami nő – Élményfesztiválon számtalan más érdekes téma várja még a nőket olyan meghívott beszélgetőtársakkal, mint Béres Alexandra, Szinetár Dóra, Détár Enikő, Balázs Andrea; több mint 100 kiállító jelenik meg az egészséges táplálkozás, szépségápolás, divat, ékszerek, képzőművészet, lakberendezés témakörben, ingyenes egészségügyi szűrővizsgálatokon lehet részt venni, de lesz fitnesz- és divatbemutató, a sztárfellépők között pedig Miller Zoltán, Bereczki Zoltán, Gáspár Laci, Nagy Sándor, Pál Dénes neve bukkan fel. 

S ha mindez nem lenne elég meggyőző, a gyerekfoglalkoztató mellett lesz férfi megőrző szolgáltatás is, ahol a férfiak akár azt is megbeszélhetik egymás között, hogy ki számít jó nőnek manapság….

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb elképesztő hírhamisítással bukott le a régi indexesek oldala, a Telex

borsonline.hu

Kulcsár Edina párjának féltékenységi rohamától tartanak a tévénézők

borsonline.hu

Váratlan fordulat az eltűnt inárcsi anyuka ügyében: megtörte a csendet a szomszéd

ripost.hu

Vajna Tímea melltartós fotójába még mi is belepirultunk

hirtv.hu

Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

origo.hu

Szexszektát üzemeltetett, most pedig négy ember tűnt el farmjáról - nagy bajban a sztár

lakaskultura.hu

Vissza az iskolába: a tanulósarok kialakítása kisiskolásoknak

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

ripost.hu

Sokkoló, amit a tudósok állítanak: így üzennek a földönkívüliek

ripost.hu

Gyönyörű menyasszony volt: fotó Kiss Virág esküvőjéről

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

YESSS

2022 legnagyobb divatdobása ez a rafinált női ruha

YESSS

Eszméletlen frufru-trükk, 2 perc alatt teljesen új frizurád lesz

YESSS

Eszméletlen merész divat: rövidebb a miniszoknya, mint valaha

YESSS

Könnyű fogyás titka 7 napos levesdiéta

YESSS

Így egyél joghurtot, ha diétázol

YESSS

Itt a nyár kedvence: idén a maxi a legmenőbb

YESSS

5 nyári trend: Így öltözz fel nagyon lazán és csinosan!