1 éve

2021-ben ez lesz az év divatszíne! Felkészültél?

A járványhelyzet isnpirálta 2021 győztes színpárosát. A Pantone bejelentette, hogy ez a két szín együtt áll most a divat dobogóján.

Szerző Sors Edina

A Pantone cég idén reményt keltő színeket válaszott vezető árnyalatoknak. Kikiálltották, hogy az „Ultimate ” szürke és az „Illuminating” sárga együttesen viszi el a 2021-es győztesének járó díjjat. Ezzel inspirálva az embereket, hogy napjaink nehéz feladaihoz, egy kis lendületet, fényt vigyenek a hétköznapokba. Ezek a színek jelentős üzenetet hordoznak: „Van kiút, és eljön a ragyogás ideje.” Erőt, támogatást nyújtanak és reményt közvetítenek az elme számára.

Fotó: shutterstock

A 2021-es színek tükrözik a globálisan zajló eseményeket, kifejezve, hogy az emberek melyik színben látják az erőt, a reményt és az összefogást

– magyarázta Laurie Pressman, a Pantone Intézet alelnöke.

A színpárosítás megadhatja a hangulatot az otthon bármely helyiségében, de jól használható bármilyen irodában vagy dolgozószobában is.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Imagem e Estilo Maria Braz (@mariaasbraz) által megosztott bejegyzés

A szürke a nyugalom és ellenállóképesség színe is, a sárga bátorságot ad, pezsgő élénkítő a mindennapok nehézésgeiben. E két szín házasságából hozták létre 2021 iránymutatását a trendekben.

 

 

Szerző Sors Edina

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!