Létrehozva: 2020.09.24.

Milánói világmárka csatlakozik Nanushkáékhoz

Rendhagyó olasz márkával bővül a csoport portfóliója, így a Nanushka és AERON mellett a SUNNEI is társ lesz a modern luxus jövőjének kialakításában.

Egy ambiciózus, futurisztikus, olasz márka 6 milló eurós befektetéssel csatlakozik a Vanguards-hoz, biztosítva a csoportban rejlő növekedési potenciált. A csoport a feltörekvő, 1-10 millió eurós árbevételű divat- és életmód-márkák közepes méretű vállalkozássá való fejlesztését célozta meg, mely esetenként akár az 50 millió euró feletti bevételi szintet is elérheti. Ezt az elköteleződést, valamint a modern luxus jövője iránti elhivatottságot tükrözi a SUNNEI-val kötött megállapodása is.

Fotó: getty

A SUNNEI-t két olasz fiatal, Simone Rizzo és Loris Messina alapította 2014-ben azzal a szándékkal, hogy a divatiparra jellemző trendteremtéssel szemben a szubjektív valósággal kísérletezzenek, az időtálló minőségből nem engedve. Egyszerű, de nem mindennapi tervezői eszköztárukat a különböző kreatív szakágak ötvözésével fűszerezik, mely kivételes kommunikációjukban könnyen tettenérhető. Mindezeknek köszönhetően 100%-os organikus növekedési stratégiájuk bevált: közösségi felületeiket teljesen kihasználják, sajátos megközelítéseiknek köszönhetően már egy aktív követői bázisra és a kreativitást is nagyraértékelő közösségre tettek szert.
Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatójaForrás: MICHELE YONG/Michele Yong  

A Vanguardsról bővebben

A Vanguards egy 2020-ban alapított befektetési platform, amely az EXIM Exportösztönző Magántőkealap támogatásával indult, vezetői a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. igazgatója, Gubicza Ágoston és Baldaszti Péter, a Nanushka divatmárka társtulajdonosa és vezérigazgatója. A célja a modern luxus jövőjének építése az üzleti növekedés, valamint a fenntarthatóság ideális egyensúlya mellett. A Vanguards alapértékei: A vállalkozói gondolkodásmód; A kreativitás kihangsúlyozása; és a fenntarthatóság.

A platform nagyszerűsége és erőssége abban áll, hogy olyan módon valósítja meg a tudásmegosztást, a szinergiák kihasználását és az erőforrásokkal való költséghatékony gazdálkodást, hogy eközben minden résztvevő brand meg tudja őrizni a függetlenségét és integritását. A Vanguards ajánlata egy olyan befektetési és menedzsment-támogatási rendszer, aminek keretében egyszerre és egyenlő hangsúllyal biztosított a részt vevő márkák identitása, függetlensége és növekedése, aminek segítségével a 1-10 millió eurós bevételi szinttől eljuthatnak az akár 50 millió eurós bevételi szintre, vagy magasabbra.

A csoporthoz tartozik jelenleg a Nanushka és az AERON, kortárs női divatmárkák, SUNNEI elképesztő sebességgel növekvő olasz női- és férfi ruhamárka; és a Skala divatkereskedelmi megoldás.

GB & Partners-ről bővebben

A GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. a kezelt vagyon alapján a legnagyobb magyarországi független kockázati- és magántőkealap-kezelő. amely 2019. évben a hazai kockázati tőkealapkezelők közül elsőként vált a rangos – a világ legnagyobb magántőke- kezelők szövetsége – teljes jogú tagjává. Célja, hogy olyan cégekbe fektessen be, melyek céltudatosak és merészek, hiszen a befektetett összeg folyósításán túlmenően az Alapkezelő professzionális cégvezetési, stratégiai, adott esetben értékesítési támogatással is hozzájárul a cég fejlődéséhez, prosperálásához, ami a felek alapvető közös érdeke. Ez vezetett a Vanguards létrehozásához is, mely mind a vezetői, mind a stratégiai és értékesítési érzékeket is magába foglalja.

EXIM Exportösztönző Magántőkealapról bővebben

Az EXIM Exportösztönző Magántőkealap küldetése a magyar magántőke piac fellendítése. Az Alapkezelő GB & Partners célja, olyan társaságokba fektetni, amelyeknek a külföldi terjeszkedés az elsődleges céljuk.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mit szólnak a baloldali jogvédők, hogy Magyar Péter kínozta a feleségét?

ripost.hu

Megmutatta: ez a piszok jóképű férfi Sydney van den Bosch vőlegénye

metropol.hu

Heti szerelmi horoszkóp: Érdemes óvatosnak lenni, ennek a csillagjegynek még szakítást is hozhat a húsvéti nyuszi

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

hirtv.hu

Ma este a HírTV-n is látható lesz Varga Judit FrizviTV-ben készült interjúja

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

YESSS

Ez a bikini lesz a nyár legnagyobb divatja

YESSS

Zseniális melltartó trükk: hogy ez miért nem jutott eddig eszedbe?

YESSS

A fehér tornacipőnek lőttek, ez a lapos topánka lesz tavasszal a divat

YESSS

Fura farmer lesz a tavaszi divat, vigyázz vele!

YESSS

Csodaszép körmökkel várhatod a Valentin napot: itt az idei divat!

YESSS

Így hord az év divatszínét, őrület, mennyire fiatalít!

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal