Létrehozva: 2018.07.09.

TOP 5 gyermekbarát wellness-szálloda

Gyerekekkel elutazni nem egyértelmûen a felhõtlen kikapcsolódást jelenti a szülõk számára, de sok mindent tehetünk azért, hogy a legtöbb pillanat örömteli legyen. Azokat a wellness-szállodákat válogattuk össze a gyermekkel nyaralók számára, ahol a vízi élményeken túl egyéb gyermekbarát szórakozási lehetõségeket is kínálnak, így a szülõknek és a gyermekeknek is egyaránt felüdülés lesz a nyaralás.

A hotel a környék és a régió egyik legnagyobb családbarát szállodája, amely már 3 hónapos csecsemők számára is kínál programokat, babaúszást, és leköti a kölyköket egészen a kamaszokig.

A játszósarkok és a játszótér mellett különféle kreatív programokkal kedveskednek a gyerekeknek. Lehet bérelni kerékpárokat akár gyereküléssel is, melyekkel

jó idő esetén egészen a Bivalyrezervátumig el lehet tekerni.

A szállodának saját termálvizes medencéje van, ezért a felnőtteknek helyben megoldott a gyógyvizes fürdőzés. És hogy a szülők ezt nyugodtan ki is tudják élvezni, a szálloda vendégeinek 2, illetve 4 óra ingyenes gyermekfelügyeletet biztosítanak. A babaúszás- foglalkozásokon – 3 hónapos kortól – a szálloda vendégei ingyenesen vehetnek részt.

 

Hotel***+ Panoráma – Balatongyörök

A teljesen felújított Hotel***+ Panoráma a Balaton északi partján nem csak uszodával-élményfürdővel, wellness- és fitneszrészleggel, hanem mesterszakács által irányított étteremmel is várja a családokat Balatongyörökre.

A Balaton parti család- és bababarát hotel saját parkkal, belső zárt gépkocsiparkolóval, a gyermekek részére fenntartott játszótérrel, játszószobával biztosít nyugodt pihenést a gyermekkel érkezők számára is. A szálloda bababarát wellnessrészében uszoda, élményfürdő, szauna, gőzkabin, napozóterasz áll rendelkezésre,

a Balaton part pedig csak egy ugrás innen.

A gyermekkedvezmény itt 0 – 5,99 éves kor között 100%! Ne hagyjuk ki a györöki Szépkilátót se, amely kilátóépülettel ugyan nem rendelkezik, de mindenképpen útba ejtendő. A panoráma lenyűgöző, az egész Balaton környékének legcsodálatosabb látványában lehet része annak, aki megmássza. A feketefenyők árnyékában a nyári nap melege elől is el lehet bújni, a domb aljában pedig hideg vizű forrás teszi az élményt teljessé.

Kirándulni szerető családoknak ajánlják a Tisza-tavat és környékét. Ellátogathatnak a 2012-ben nyílt ökocentrumba, ahol Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerét építették fel. Az igazán aktív lurkók kifáraszthatják magukat az ártérre épült kalandparkban, ahol kötélpálya, csúszdák és mászófal is van. A kislányok közben megnézhetik, hogyan készül a jászsági mézeskalács.

A szálloda MóKaland játszóházában

többtermes játékbirodalom várja a gyerekeket sok-sok játékkal, bébi-és fejlesztő játékokkal,

de van még MóKaland mozi is, a gyerekek kedvenc mesefilmjeivel, a játszóházi kézműves foglalkozások idején pedig ingyenes a gyermekfelügyelet. Az étteremben gyermekmenüt, bébiételt, cumisüveg-melegítőt és etetőszéket is kérhetünk.

 

A szálloda nemcsak azért ideális választás a családdal érkezők számára, mert közvetlen összeköttetésben áll a zalakarosi Gyógyfürdővel és Aquaparkkal, hanem azért is, mert olyan gyermek- és szülőbarát szolgáltatásokkal vár, mint a gyermekjátszó, étkezésekkor külön gyermekmenü vagy a családi fürdőszárnyban létrehozott Vízipók-Csodapók gyermekvilág a mesestranddal.

Jó időben meglátogathatjuk Kápolnapusztán a híres Bivalyrezervátumot, vagy a fenyvespusztai Állatsimogatót.

Nagyobb gyerekekkel pedig akár a Kis-Balatonhoz is elkirándulhatunk innen és megnézhetjük Matula bácsi kunyhóját is a Diás-szigeten.

Siófok központjában, közvetlenül a vízparton várja a gyerekeket a Hotel Azúr **** egy csodás ősfás park közepén, így a forró nyári hónapokban igazán kellemes itt a szabadban lenni.

Rossz időben a hatalmas wellnessközpontban csobbanhatunk, nyáron a saját Balaton parti strand és számos gyerekbarát szolgáltatás kényezteti a szülőket, gyerekeket, így a külső és belső élménymedencék (külső élménymedencék májustól szeptemberig működnek), a pezsgőfürdő és két gyermekmedence. A kicsiket egy új játékokkal felszerelt nagy játszószoba várja mesesarokkal, kézműves asztallal és számos társasjátékkal.

Az étteremben pedig külön gyermekbüfét és játszósarkot alakítottak ki a legkisebbeknek. De

az igazi élményt a gyerekek számára az animációs programok jelentik,

a szálloda kabalaállata, Azúrka izgalmas programokkal köti le a csemetéket, hogy a szülőknek és a gyermekeknek is egyaránt felüdülés legyen a nyaralás.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Egy 10 éves gyermek 38 másodperc alatt győzte le a többszörös világbajnok sportolót

origo.hu

Újabb drámai részletek Károly király betegségéről

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

magyarnemzet.hu

„A City legyőzi az Arsenalt, de bajnok egyik csapat sem lesz”

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Húsvéti sonkás-sajtos párnácskák, amiből egy tepsi biztosan nem lesz elég

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Imádnivaló: így simogatta terhes pocakját Iszak Eszter

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

ÚTISÚGÓ

Filmes élményre vágysz itthon? Ezek a hazai programok viszik az Oscart

ÚTISÚGÓ

Már most lefoglalnád a nyaralást? Ezekre nagyon figyelj oda!

ÉLETMÓDI

360 millióért duplex lakása is lehet, és 135 négyzetméteres terasza a belvárosban!

ÉLETMÓDI

Megszállottan szerelmes vagy a párodba? Lehet, Bovaryné-szindrómád van

ÉLETMÓDI

Így erősítsd meg otthon a gátizmaidat! Nem csak nőknek!

ÉLETMÓDI

Nem tudsz dönteni az indukciós és a kerámia főzőlap között? Segítünk, melyiket válaszd!

ÉLETMÓDI

A kínai horoszkóp felfedi: ezekre a jegyekre szenvedés vár márciusban

ÉLETMÓDI

Még reggel is az álmod hatása alatt vagy? Ez történhetett!