RETRO RÁDIÓ

Így lesz 2017 a Szerencse Éve

Így lesz 2017 a Szerencse Éve
emta
Szerző
emta
Létrehozva2016. 12. 28. 16:00

Kötelezõ malacot enni január elsején, hogy kitúrja a szerencsénket és tilos december 31-én.

Az év utolsó napján szárnyast, halat vagy vadat kell fogyasztanunk, hogy elkaparja az előző év gondjait, a hal elúszik vele, a vad pedig elszalad.

Legalább is a népi hagyományok szerint. Az viszont biztos, hogy az év első napján ez pont fordítva van.

Elkezdődött a sorban állás a piacokon a malachúsért és a virsliért.

Riposterünk is a piacon volt, hogy megvegye a következő év szerencsehozó malacsültjét.

Az általa küldött fotóval ezt megkönnyítette önmagának és elkezdte kitúrni a szerencséjét, hiszen a beküldött képért 15.000 forintot fizetünk.

Sörrel készült malacsült recept:

Hozzávalók:

1,5kg bőrös karaj

4 gerezd fokhagyma

1db jó fajta dobozos sör

4-5 szelet mangalica szalonna

2-3 dl víz

bors

4 gerezd fokhagyma

1 közepes fej hagyma

 

 

A virslit még nem vette meg, mert meg akarja nézni a holnapi Ripost újságban a virsli tesztünket, és majd annak alapján eldönti, mit vásárol.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.