Kínos videó: Magyar Péter a nemi szervét fogdosva járatta le magát Strasbourgban

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző SK

Létrehozva: 2024.10.10. 20:40

Mindenki meglepődött a "pénzéhes" Jürgen Klopp új fizetésén

Óriási vihart kavart Szoboszlai Dominik volt edzőjének meglepő döntése. Sokan pénzéhesnek nevezték, aztán kiderült, mennyit is keres majd Jürgen Klopp.

Egész Németországot megrázta a szerdai bejelentés: Jürgen Klopp januártól a Red Bull csapatok igazgatója lesz. Szoboszlai Dominik volt edzője a konszernhez tartozó együtteseket fogja át, tanácsadó szerepet tölt és a struktúra kialakításában segít többek között Lipcsében, Salzburgban és New Yorkban. Mindez azt jelenti, hogy Klopp hiába bizonygatta, hogy a szíve örökre dortmundi marad, a Bundesliga „leggyűlöltebb” csapatával állapodott meg.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp májusban köszönt el Liverpoolban Fotó: AFP


Jürgen Klopp idén januárban jelentette be, hogy kilenc nagyon sikeres szezon után távozik Liverpoolból. Pihenni akar, kispadra egyelőre nem vágyik. Nos, ha nem is vezetőedző lett, de az új posztja is igencsak fajsúlyos a futball világában. A szurkolók nagy része szerint ledöntötte a szobrát, s olyan jelzők hangzottak el vele kapcsolatban, mint az áruló és pénzéhes. Most kiderült, az eddigieknél kevesebbet fog keresni új munkahelyén - írja a Bild

 

Jürgen Klopp féláron kelt el

Jürgen Klopp fizetése Liverpolban évi 22 millió euró volt (8,8 milliárd forint). Nos, a Red Bullnál alsóhangon 8 millió eurót (3,2 milliárd forint) keres majd évente, de az összeg biztosan nem haladja meg majd a 11 millió eurót (4,4 miliárd forint). Érdekesség, hogy a szakember így újra együtt dolgozhat liverpooli segédjével. A holland Pepijn Lijnders ugyanis nyár óta már a Red Bull Salzburgot vezeti.


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek