TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.10.09.

"Áruló és képmutató" - kőkeményen támadják Jürgen Kloppot, óriási a botrány

Váratlanul a Red Bullnál vállalt munkát a Liverpool korábbi edzője. Jürgen Klopp bejelentése jókora vihart kavart.

A Red Bull nemzetközi sportigazgatójaként dolgozik tovább Jürgen Klopp, aki az előző szezon végén távozott a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpooltól. Egybehangzó sajtóértesülések szerint a német szakember négyéves szerződést írt alá a céggel, és január elsején áll munkába.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp új szerződése nagy vihart kavart Fotó: AFP

Klopp tavasszal azt mondta, elfogyott az energiája, pihenésre van szüksége, ezért távozik Liverpoolból, de arra senki nem volt felkészülve, hogy már októberben bejelenti az új munkahelyét. Németországban óriási vihart kavart a bejelentés, Klopp korábbi együttesének szurkolói, a Dortmund hívei arra készülnek, hogy a következő meccsen egy transzparensen üzennek a szakembernek, amiért egy riválishoz írt alá. De a Liverpool drukkerei is csalódottak, ők a közösségi oldalakon adták ki a dühüket, árulónak és képmutatónak tartják Kloppot, akin azt kérik számon, hogy tavasszal egyéves pihenőről beszélt - írja a The Sun.

Az 57 éves Klopp 2015-ben szerződött a Borussia Dortmundtól a Liverpoolhoz, amellyel 2019-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját, a klubvilágbajnokságot és az Európai Szuperkupát, egy évvel később pedig angol bajnok lett, majd 2022-ben az FA Kupát és a Ligakupát is elhódította.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek