TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.05.

„El fogom törni az ütőmet" - Botrány a magyar teniszező meccsén – videó

Két szoros szett után vereséget szenvedett Tullnban a magyar teniszező. Piros Zsombor a német Marko Topótól kapott ki, aki a meccslabdája után kigúnyolta a magyar sportolót. Előtte azonban Piros sem volt sportszerű.

Piros Zsombor márciusban még karrierje legjobb helyén állt a világranglistán, akkor a 106. pozíciót foglalta el. Jelenleg viszont csak a 212., a legutóbbi, Tullnban rendezett Challenger-tornán pedig már az első fordulóban kiesett. Ellenfele Marko Topo volt, aki két szoros szettben győzte le, azonban a párharc nem múlt el feszültség nélkül.

Piros Zsombor
Piros Zsombor meccse botrányba fulladt Fotó: Koncz Marton

A második játszma rövidítésben dőlt el, az idegek harcát pedig a német bírta jobban. A meccset megnyerő pontja után Piros rögtön a földhöz vágta az ütőjét, Topo pedig Piros előtte „igent” üvöltve ünnepelte a győzelmét. Ezt követően aztán gúnyos hanggal parodizálta Pirost, majd amikor ezért megszólták, azzal védekezett, hogy a magyar ellenfele az egész találkozót végigdumálta.

Piros Zsombornál elszakadt a cérna

A YouTube-on nem sokkal a meccs után meg is jelent egy videó, ami alátámasztja a 20 éves teniszező vádját. 

Nem hiszem el; Még a necc is full ziccerbe neki; Minden ellenem, minden ellenem; El fogom törni az ütőmet, el fogom törni; Ne akarja nekem senki se megmondani, hogy ez reális, hogy nekem semmi; Megyünk haza szépen lassan

 – kommentálta folyamatosan az eseményeket hangosan Piros Zsombor, amit gyakran egy-egy káromkodással is megtűzdelt.

A hozzászólókat megosztja a balhé, Topo arra volt kiakadva, hogy Piros folyamatosan neki szól be magyarul, ami alapvetően nem volt igaz, hiszen a magyar sportoló döntő többségben a saját játékára reagált cinikusan. Többen viszont azt mondják, hogy ennek ellenére a hangos beszólások szándékosan az ellenfél nyugalmának a kizökkentéséről szóltak. Abban azonban nagy volt az egyetértés, hogy Topónak nem így kellett volna megünnepelnie a győzelmét.

Piros negyedik kiemeltként búcsúzott Tullnból, ellenfele a világranglista 483. helyét foglalta el.

(A videóban Piros fehér pólóban és kék nadrágban látható)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek