TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.29. 12:45

Meggyanúsították David Schumacher magyar szerelmét

Kínos hibával vádolták Michael Schumacher unokaöccsének magyar szerelmét az Oktoberfesten. Keszthelyi Vivien azonnal tisztázta a félreértést.

A sör és a zene mellett a bajor népviselet is fontos része a több mint kétszáz éves múltra visazatekintő Oktoberfestnek. A világ egyik leghíresebb és legnagyobb népünnepélyére ellátogatott David Schumacher és hozzá hasonlóan autóversenyző magyar kedvese, Keszthelyi Vivien is. 

Keszthelyi Vivien szerelmével, David Schumacherrel ment az Oktoberfestre, de nem mindenkinek tetszett az öltözéke
Keszthelyi Vivien szerelmével, David Schumacherrel ment az Oktoberfestre, de nem mindenkinek tetszett az öltözéke           Fotó: Joe Portlock - Formula 1

Induláskor a lift tükrében készített közös szelfijük azonban nem várt bonyodalmakhoz vezetett.

A müncheni Tageszeitung cikket írt arról, hogy többen szóvá tették: a csinos, fűzős ruha rossz oldalára került a hagyományos masni: ha ugyanis az a nő bal oldalán van, azt jelzi, hogy szabad. Akinek párja van, annak a jobb oldalán illik viselnie. Viviennek muszáj volt gyorsan eloszlatnia a félreértést.

"A jobb oldalamon volt. Tükörszelfi" – válaszolta egy kommentelőnek David Schumacher barátnője, sőt a posztja szövegébe is beírta utólag ugyanezt.

Michael Schumacher unokaöccse (az F1-legenda öccse, Ralf Schumacher fia) és Keszthelyi Vivien már hetedik éve élnek boldog kapcsolatban egymással.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek