Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.09.16.

Kilakoltatás fenyegeti, családjával utcára kerülhet a világ- és Európa-bajnok focilegenda

Cesc Fábregas nem fizeti a svájci luxuskérő bérleti díját. Kilakoltatná a tulajdonos a világhírű futballsztárt és családját.

A világfutball közlmúltjának egyik legsikeresebb játékosa volt, jelenleg az olasz élvonalbeli Como edzője – mégis kilakoltatás fenyegeti Cesc Fábregast és családját.

Cesc Fábregas tartozik a svájci luxuslakás bérleti díjával, kiteheti a tulaj az egész családot
Cesc Fábregas tartozik a svájci luxuslakás bérleti díjával, kiteheti a tulaj az egész családot          Fotó: NurPhoto via AFP

A 110-szeres spanyol válogatottként világ- és kétszeres Európa-bajnok, az Arsenal, a Barcelona majd a Chelsea sztárjaként pedig többek között Bajnokok Ligája- és Európa-liga-győztes, spanyol és angol bajnok Fábregas jelenleg a Serie A-ban újonc Como vezetőedzője. Családjával egy közeli svájci (bissonei) luxuslakásban lakik, amelynek azonban lóg a bérleti díjával a tulajdonosnak. A 37 éves világsztár adóssága sajtóhírek szerint már 36 ezer euróra (14,2 millió forint) rúg.

– Próbáltuk felvenni a kapcsolatot Fábregas ügyvédjével, de sikertelenül panaszolta el a pénze után futó tulaj, aki bírósághoz fordult az ügyben.

Már a napokban döntés születhet, és ha a bíró a felperesnek ad igazat, Fábregasékat kilakoltathatják a rendőrök.

Cesc Fábregas és felesége, Daniella négy gyereket nevelnek.
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek