Vatikáni mintára új iszlám állam jöhet létre Európában

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.23. 18:30

Szoboszlai haverja ámokfutást rendezett a rangadón – videó

Nem bírt egymással a Manchester City és az Arsenal az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójának a rangadóján. Erling Haaland ugyan gólt szerzett, a találkozó végére azonban elvesztette a fejét.

Már az angol labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában összecsapott egymással ez elmúlt két évben ádáz csatákat vívó Manchester City és az Arsenal. A hazai pályán lévő címvédő Erling Haaland góljával vezetett, Riccardo Calafiori és Gabriel góljával azonban fordított az Arsenal. Az első játékrész végén Leandro Trossard-t kiállította a játékvezető, az együttes így az egész második félidőben a kapuja előtt védekezett. Az utolsó másodpercekben azonban John Stones egyenlített, így végül 2-2-es döntetlenre végeztek a csapatok. A parázs találkozón Haaland teljesen elveszítette a fejét.

Erling Haaland, Gabriel
Erling Haaland jól felidegesítette Gabrielt / Fotó: AFP

Szoboszlai Dominik jó barátja (korábban a Salzburgban játszottak együtt) az egyenlítő gólt követően nemes egyszerűséggel fejbe dobta Gabrielt, akivel az egész összecsapás alatt gyakran összetűzésbe került. A középkezdés után aztán rögtön letarolta Thomas Parteyt, a hármas sípszót követően pedig összeveszett a korábbi City-játékos Gabriel Jesussal.

Erling Haaland komoly bajba kerülhet

Michael Oliver játékvezető a videóbírózás után senkinek sem adott lapot. Ám amennyiben utólag megnézik ezt a felvételt, a meccs után balhézó Haaland akár több mérkőzéses eltiltásra is számíthat, írja az Origo.

A Manchester City öt forduló után 13 ponttal vezeti a Premier League-t a Liverpool és az Aston Villa előtt, az Arsenal 11 pontjával a negyedik. Haaland egyelőre parádés formában futballozik, már 10 gólnál tart a bajnokságban, amivel csapatszinten csak a Chelsea tudja megelőzni (11 gól).
 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek