Nagy tömegben vietnámi és thai kamulájkokat vásárolt Magyar Péter

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.09.20. 14:30

Rabolt és menekült, előkerült a bombázó teniszklasszis

Az olasz teniszező idén májusban, minden előjel nélkül visszavonult. Camila Giorgi ezt követően eltűnt, adócsalással és lopással és vádolták, az Instagramon viszont újra aktív, ügyvédje pedig jelezte, hogy a gyönyörű sportolónő egyáltalán nem menekül.

Camila Giorgi karrierje során négy tornát nyert meg, ebből az egyik a nagy presztízzsel bíró, kanadai 1000-es verseny volt. Wimbledonban 2018-ban negyeddöntős volt, a világranglistán a 26. hely volt a legjobbja. Utolsó mérkőzését idén márciusban, a Miami Openen vívta, ahol két sima szettben kapott ki a világelső Iga Swiatektől a legjobb 64 között. Májusban ugyan be volt nevezve a római salakpályás tornára, az olasz szövetség azonban kapott egy levelet, amiben Giorgi csapata azt írta, a 32 éves teniszezőnő nem indul a versenyen, mert visszavonult a sportágtól.

Camila Giorgi
Camila Giorgi előkerült a rejtélyes visszavonulása után (Fotó: AFP)

A döntést először senki nem értette, aztán viszont elkezdtek kiderülni a piszkos részletek. A hírek szerint Giorgi anno hamis Covid-igazolással versenyzett, a Toszkánában bérelt villáját kirabolta, a lakbért hat hónapig nem fizette, és az adóhivatal is a nyomában van.

A sportolónő sokáig elbújt a nyilvánosság elől, most azonban ismét posztolni kezdett az Instagramon. Profiljáról szinte az összes teniszes kép eltűnt, és már nagyrészt a fotózásairól készült bejegyzéseket tesz közzé. Ügyvédje, Edmondo Tomaselli szerint nem igaz, hogy Giorgi menekülőre fogta volna.

Camilla Giorgi jelenleg Rómában van. Az elmúlt hónapokban szakmai okok miatt maradt távol a nyilvánosságtól. Röviden: annak ellenére, hogy néhányan állították, egyáltalán nem szökött meg

– jelentette ki Edmondo Tomaselli ügyvéd. A The Sun szerint Giorgi egy New York-i utazása során posztolt a visszavonulásáról, a vádakra viszont egyáltalán nem tért ki, a bejegyzést pedig azóta törölte.

Camila Giorgi üzenete

„Kérlek, az igaz hírekért ennek az Instagram-oldalnak higgy. Kedves szurkolóim: örülök, hogy hivatalosan is bejelenthetem, hogy visszavonulok a tenisztől. Nagyon hálás vagyok a sok éven át tartó csodálatos szeretetetekért és támogatásotokért. Mindig őrizni fogom a szép emlékeket. Sok hamis pletyka keringett a jövőbeli terveimről, ezért várom, hogy további információkkal szolgáljak az előttem álló izgalmas lehetőségekről. Öröm, hogy megoszthatom veletek az életem, folytassuk együtt ezt az utat! Sok szeretettel, Camila” – írta Camila Giorgi.

A jelek szerint Giorgi az elkövetkező időszakban modellként szeretné magát kipróbálni.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek