TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.07.

Kokainnal feledtette volna a verséget az olimpikon, elkapták a rendőrök

Újabb szürreális eseménnyel bővült a párizsi olimpia. Az ausztrál gyeplabdázó, Tom Craig kokainhoz szeretett volna jutni Párizsban, a rendőrség azonban lekapcsolta a sportolót.

Ausztrália férfi gyeplabda-válogatottja a harmadik helyen jutott tovább B csoportból az olimpián, a negyeddöntőben Hollandia várt rá. A találkozót végül 2-0-ra utóbbi nyerte, ezzel az ausztrálok a legjobb nyolc között búcsúztak. Az egyik sportolójuk, Tom Craig úgy döntött, hogy illegális kábítószerrel, egészen pontosan a kokainnal szeretné feledtetni a vereséget, az üzletelés közben azonban lekapcsolták a rendőrök Párizsban.

Tom Craig
Tom Craig (sárgában) kokainnal bukott le az olimpián Fotó: Belga via AFP

A rendőrség tájékoztatása szerint két embert tartóztattak le, az egyikőjük egy 28 éves férfi (Craig), a díler pedig egy 17 éves kiskorú volt, akinek emiatt a nevét nem hozzák nyilvánosságra. Az osztónál a kokain mellett 75 darab ectasy tabletta, és három gramm mefedron, azaz szintetikus amfetamin volt, írja a The Sun.

Tom Craig őrizetbe került

Craiget kedden este tartóztatták le, és szerda késő reggel még mindig őrizetben volt, vádat viszont nem emeltek ellene. Az Ausztrál Olimpiai Bizottság (AOC) megerősítette, hogy őrizetben van az ausztrál gyeplabda-válogatott egyik tagja, és támogatásukról biztosították a sportolót. Craig az egyik legrutinosabb játékos az ausztrál válogatottban, amelyben már több mint 101 alkalommal lépett pályára.

Nem ez az első meglepő hír az ausztrál gyeplabda-válogatott kapcsán, a torna kezdete előtt kiderült, hogy Matt Dawson nem várta meg, hogy meggyógyuljon a kézsérülése, ehelyett inkább amputáltatta a törött gyűrűsujja végét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek