TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.08.29.

Elsírta magát élő adásban, Eriksson a halála előtt az exével beszélt

Egykori szerelme is gyászolja a svéd futballedzőt. Sven-Göran Eriksson halálta megrázta a sportvilágot.

Hétfőn, 76 éves korában elhunyt Sven-Göran Eriksson, az angol labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya. A svéd szakember - aki családja körében halt meg Stockholmban - gyógyíthatatlan hasnyálmirigyrákban szenvedett, melyet nyolc hónapja diagnosztizáltak nála. Egykori élettársa, Nancy Dell'Olio élő adásban könnyekben tört ki, amikor felidézte a vele folytatott utolsó beszélgetését - idézte őt a The Sun

Sven-Göran Eriksson
Sven-Göran Eriksson (balra) tíz éven át volt együtt Nancyvel Fotó: Dave Benett

A 63 éves Nancy tíz évig járt Erikssonnal, mielőtt 2007-ben szakítottak. A tréner halálát követően a Good Morning Britain című műsorban nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor a svéd szakemberről beszélt.

Amikor utoljára beszéltem telefonon, megpróbált erőfeszítéseket tenni, hogy azt mondja, jól érzi magát, mert a legtöbbször nem vette fel a telefont a kezelései miatt. Soha nem gondoltam, hogy meg fog halni. Abban hittem, hogy lesz valami csoda. Sajnálom.

 - fogalmazott Nancy.

Eriksson csaknem öt évig volt az angol válogatott szövetségi kapitánya, emellett a Premier League-ben a Manchester Cityt és a Leicester Cityt irányította. Szigetországi szerepvállalásán túl többek között az AS Roma, a Fiorentina, a Benfica, a Sampdoria és a Lazio trénere is volt, továbbá dolgozott a mexikói, az elefántcsontparti és a Fülöp-szigeteki válogatottnál is.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek