TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.08.26.

Az egész világ a Manchester Uniteden röhög, ilyet még nem láttál - videó

Mindenki a gólt ünnepelte a vendégek részéről, a játékvezető azonban közbeszólt. Nem akármilyen jelenet történt a Manchester United legutóbbi mérkőzésén a Brighton ellen, a 20-szoros angol bajnok pedig ismét közröhej tárgyává vált.

A Manchester United tavaly a nyolcadik helyen végzett az angol labdarúgó-bajnokságban, ennél rosszabbul legutóbb 1990-ben szerepelt, amikor a 13. pozícióban zárt. A 20-szoros bajnok nagyon aktív idén nyáron az átigazolási piacon, már 164 millió euró (64 milliárd forint) szerződtetett játékosokat. Az első tétmérkőzését 1-0-ra megnyerte a Fulham ellen, most hétvégén azonban máris jött az első botlás. Ráadásul nem akárhogyan.

Manchester United
Elképesztő ítélet után kapott ki a Manchester United Fotó: AFP

A Manchester United a Brighton otthonába látogatott, ahol bár az ellenfél megszerezte a vezetést, Amad Diallo révén egyenlített a vörös mezes együttes. Ezt követően fordítani is tudott, Alejandro Garnacho egy szép támadást követően lőtt a kapuba. Hosszas videózás után azonban a találatot elvették, ráadásul egy egészen elképesztő történés miatt.

Bruno Fernandes beadására az egyik új igazolás, Joshua Zirkzee is érkezett, aki azonban becsúszva sem érte el a labdát. Garnachónak azonban sikerült úgy rúgnia a labdát, hogy az még a gólvonalon érintse Zirkzee térdét. Mivel a holland a labda előtt helyezkedett a lövés pillanatában, a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. „Slusszpoénként” a ráadás 95. percében egy súlyos helyezkedési hiba után a Brighton újabb gólt szerzett, ezzel 2-1-re megnyerte az összecsapást.

Rangadó vár a Manchester United számára

A Manchester United ezzel már a második fordulóban közröhej tárgyává vált, és rögtön súlyos pontokat vesztett. A klubra legközelebb rangadó vár, szeptember 1-én a Liverpoolt fogadja az Old Traffordon.

(A lesgól 1:20-tól látható)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek