TÜZELŐÁLLÁS

Szerző HWK

Létrehozva: 2024.08.03.

„Nem is lehetnék ennél boldogabb" – Major Veronika végig bízott az olimpiai sikerben

Újabb medált szerzett a magyar csapat a párizsi olimpián. Major Veronika bronzérmet szerzett, és elárulta, meg sem fordult a fejében, hogy ez nem sikerülhet neki.

Major Veronika bronzérmet nyert a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban. A keszthelyi sportlövő a pénteki alapversenyből olimpiai csúcsbeállítással első helyen jutott döntőbe, majd a szombati fináléban ismét fantasztikusan teljesített és 31 ponttal szerezte meg a harmadik helyet.

MAJOR Veronika
Major Veronika harmadik lett Párizsban Fotó: Czeglédi Zsolt

Abszolút elégedett vagyok, nem is lehetnék ennél boldogabb, azért jöttem, hogy érmet nyerjek, ezt a végletekig hajtottam magamban, és sikerült. Végig kellett versenyeznem a szezont a kijutásért, de ez az előnyömre vált, éreztem, hogy ennek lesz eredménye a kezemben. Egyszer sem volt bennem, hogy ez nem sikerülhet nekem, csak az, hogy meg tudom csinálni

– értékelt Major Veronika.

A keszthelyiek büszkesége húsz év után, Igaly Diána (skeet) athéni aranyát követően nyert olimpiai érmet magyar sportlövőként, egyúttal a párizsi magyar csapat hatodik dobogós helyét szerezte meg.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek