TÜZELŐÁLLÁS

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.30.
Módosítva: 2024.08.30.

Zokogó rajongók, virágok özöne: így emlékeznek meg a 31 évesen elhunyt családapáról - Videó

Szörnyű napra ébredt az amerikai Columbus. Meghalt a város egyik legnagyobb kedvence, az ottani a hokicsapat, a Blue Jackets játékosa, Johnny Gaudreau.

Kerékpározás közben elütötték és életét vesztette Johnny Gaudreau, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets játékosa, valamint testvére, Matthew - írta a Bors.  

Johnny Gaudreau
Johnny Gaudreau óriási kedvenc volt Columbusban / Fotó: Jason Mowry

A 31 éves csatár és nála két évvel fiatalabb öccse New Jerseyben, nem messze otthonuktól biciklizett, amikor egy hátulról érkező SUV nem tudta őket kikerülni, és halálos sérüléseket szenvedtek. Mindketten a húguk pénteki esküvőjén lettek volna tanúk. A rendőrség közleménye szerint a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őrizetbe vették és kétrendbeli halálos gázolás vádjával eljárást indítottak vele szemben.

Gaudreau 11 évet játszott az NHL-ben, 2022 nyarán érkezett Columbusba, ahol óriási közönség volt, imádták a szurkolók, akik most a hokicsarnoknál, a Nationwide Arena mellett sírva emlékeznek a kedvencükre. Már gyűlnek a virágok az arénánál - derül ki a fenti videóból. Gaudreau kétgyermekes családapa volt, kislánya és kisfia is két éven aluliak.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek