TÜZELŐÁLLÁS

Szerző CHI

Létrehozva: 2024.08.13.

Súlyos szégyen, saját szurkolói tüntettek a Barcelona ellen

Megsemmisítő vereséggel kezdte a szezont a katalán sztárcsapat. A Barcelona 3-0-ra kikapott a Monacótól a hagyományos "évnyitón", a Joan Gamper Kupán.

A Barcelona minden évben - közvetlenül a spanyol bajnokság rajtja előtt - a Joan Gamper Kupával "melegít" az első meccsre. Ezúttal is így történt, a katalán sztárcsapat az ideiglenes otthonban, a barcelonai Olimpai Stadionban játszott a Monaco ellen, és az új edző, Hansi Flick ezen a találkozón küzdhetett először trófeáért.

FC Barcelona v AS Monaco - Trofeu Joan Gamper
A Barcelona súlyos vereséggel hangolt a bajnokságra Fotó: NurPhoto via AFP

A német tréner nem teszi ki az ablakba az eredményt, a gól nélküli első félidő után a folytatásban három gólt kapott a Barca, amely 3–0-ra kikapott. Az eredményt még az sem mentette meg, hogy a katalán együttes tartalékos felállásban lépett pályára. 

“Falta equipo” - írta a katalán lap, a Sport mai címoldalán, vagyis “nincs csapat”. A szurkolók sem voltak kíméletesek, amíg néhányan csendben, lógó orral, szomorúan távoztak, addig többen is kifütyülték a kedvenceket. Az újság szerint semmi sem működött, és 5 nappal a bajnokság rajtja előtt az előjelek inkább aggasztóak, mint biztatók. 

Kielemezzük és kijavítjuk a hibákat, a Valencia elleni bajnoki mérkőzésen készen állunk majd!

 - fogalmazott Flick a meccs után.

A Barça több mint egy évtizede nem veszítette el a nyári trófeáját, a Gamper kupát, legutóbb, 2012 nyarán a Sampdoria verte Tito Vilanova Barçáját.

A Barcelonának szombaton 21:30-tól már a spanyol bajnokságban lesz jelenése, a Valencia otthonában lép fel.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek