TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.07.

Szoboszlai új edzője súlyos döntést hozott; válogatott focistánk ráfizethet az Eb-re

Súlyos döntést hozott Szoboszlai Dominik új liverpooli edzője; Dárdai Márton ráfizethet a vártnál rövidebb Eb-szereplésre; Marco Rossi maradása mellett törtek lándzsát az elődei. Ezek voltak a Ripost legolvasottabb sportcikkei a héten.

Habár a magyar labdarúgó-válogatottnak sajnos a csoportkör után haza kellett utaznia a németországi Európa-bajnokságról, azóta is a Marco Rossi szövetségi kapitány jövőjével és a Szoboszlai Dominikékkal kapcsolatos hírek érdekelték leginkább a sportrajongókat.

Rossi egyik "vezérfarkasa" Szoboszlai
Rossi (balra) a frászt hozta ránk a héten, Szoboszlai egyelőre a nyaralásáról figyelheti a liverpooli híreket        Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Íme, a Heti top: a Ripost az alábbiakban összegyűjtötte a mögöttünk hagyott hét (július 1-7.) három legnagyobb kíváncsiságot kiváltó cikkét.

Nagytakarítást végzett Szoboszlai új edzője

Egyelőre a jövő zenéje, hogy a Jürgen Kloppot váltó Arne Slotnál milyen szerep vár Szoboszlai Dominikra a Liverpool labdarúgócsapatánál. A holland edző mindenesetre máris hozott néhány olyan döntést, amik jelentős átalakításra utalnak a keretben.

Slot 10 futballistától is megvált, akiknek most járt le a szerződésük. Több fiatal kerettag mellett két nagy név is szerepel a távozók között: a rendkívül sérülékeny spanyol középpályás, Thiago Alcantara, és a német-kameruni védő, Joel Matip, aki még december elején szenvedett keresztszalag-szakadást, és azóta nem is lépett pályára.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*
Dárdai Mártonnak rendesen megkérik az árát

Sok pénzt kér Dárdai Pál középső fiáért a Hertha BSC. Az immár magyar válogatott Dárdai Mártonra nem lehetett panasz az Eb-n, de a rövidre sikerült szereplés miatt különösebben nem is hívhatta fel magára az élvonalbeli klubok figyelmét. 

Márpedig a tehetséges védő szerződése jövőre lejár Berlinben, így a másodosztályban ragadt, és anyagilag megszorult nevelőgyesülete lehetőleg még idén eladná, nehogy úgy járjon, mint öccsével, Bencével, aki ingyen szerződött a Bundesligában szereplő Wolfsburghoz. Kérdés, hogy a Bild szerint 5 millió eurós (2 milliárd forint) árat kifizetik-e érte.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

*

Kiálltak Marco Rossi mellett az elődei

A hazautazás előtti sajtótájékoztatóján tett sejtelmes nyilatkozata után napokig találgattunk, vajon az érthető elkeseredettség miatt távozik-e posztjáról a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi (aki azóta bejelentette, hogy marad Szoboszlaiék élén). A Ripost megszólaltatta az ügyben a korábbi kapitányokat és edzőket, és mindenki azonos véleményen volt.

- Ha engem kérdezne Rossi, hogy menjen vagy maradjon, azt mondanám neki, maradjon. Ám ha úgy érzi, annyira kiábrándult a kapitányi posztból, hogy szakítania kell, akkor nem lehet megkötni senki kezét. Én nem felejtettem el a korábbi sikereit, és azt sem, hogy ez a csapat szerintem nem száz százalékon, hanem százhúszon pörgött, és érte el a sikereit. Maradjon csak a kapitány! - mondta például Bozsik Péter, de elmondta a véleményét lapunknak Csank János, Várhidi Péter és Kiss László is.

A teljes cikket ITT olvashatod el!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek