Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.09.

Könnyek és égés: brutál kínos jelenet vet árnyékot Hamilton történelmi F1-sikerére – Videó

Lewis Hamilton a sírással küzdve értékelt a Forma-1-es Brit Nagydíjon, miután megtörte a jeget és megjavította Michael Schumacher rekordját. Mégis ellopta tőle a show-t egy legendás rockzenész.

Örömében sírt Lewis Hamilton a csapatrádióban, miután majdnem három év után újra futamot nyert a Forma–1-ben, ráadásul éppen az utolsó mercedeses Brit Nagydíján. A hazai pályán szereplő, hétszeres világbajnok autóversenyző megdöntötte Michael Schumacher egy pályán aratott győzelmi rekordját a 9. silverstone-i sikerével, majd érzelmes nyilatkozatot tett („Nem tudom abbahagyni a sírást, 2021 óta minden egyes nap próbáltam harcolni, de volt, amikor úgy éreztem, már nem vagyok elég jó” – mondta). Mégis egy botrányos közjátékról szólnak a hírek.

Lewis Hamilton megkönnyezte, hogy 2021 óta először futamot nyert, ráadásul pont Silverstone-ban
Lewis Hamilton megkönnyezte, hogy 2021 óta először futamot nyert, ráadásul pont Silverstone-ban          Fotó: NurPhoto via AFP

Az F1 hétvégi versenyének befutójakor a kockás zászlót is lengető díszvendég, Sir Brian May még a start előtt, a rajtrácson lerázta az élő adásban beszélő, tőle interjút kérő Martin Brundle-t.

– Brian, benne vagy egy kis beszélgetésben a Sky-on? – kérdezte a 65 éves expilóta a Queen együttes gitárosát, akinek éppen a Mercedes istálló versenyautójáról magyaráztak.


A zenész a fejét rázva, pár szóval visszautasította, kínos helyzetbe hozva ezzel a sztárok riporterét.

– Öröm a rajtrácson látni! Nem akarjuk megnehezíteni az életét – mentette a kínos helyzetet Brundle, miközben eloldalgott a veterán rocklegenda közeléből.

Az internetes kommentelők többsége szerint a sportrendezvényen idegenül mozgó Brian May reagált udvariatlanul az interjúkérésre, mások szerint – kinek-kinek vérmérséklete szerint – Brundle volt túl rámenős, vagy éppen ellenkezőleg, túl udvarias.

– Büszke pillanat volt – utalt May a kockás zászló lengetésére Hamilton célba érésekor.

– Nagyszerű napot töltöttem Silverstone-ban a Mercedes csapat kedvességének köszönhetően. Az unokámnak is volt pár igazán történelmi pillanata a születésnapján.

Egyébként elnézést kérek Mr. Brundle-től, eszemben sem volt visszautasítani. Láthattatok valakit, akinek olyasmiről kéne beszélnie, amihez nem ért, és közben aggódik, hogy eljusson oda, ahol lennie kell! Béke!!! Bri

– üzente utóbb az Instagramon a jövő héten már 77 éves May.

Martin Brundle nemrég szomorúan nyilatkozott a rajtrácson olykor cikivé váló villáminterjúiról. Mint mondta, évtizedek óta benne él a Forma–1-ben, volt 9 dobogós helyezése, más szakágakban nyert világbajnokságot és legendás versenyeket – most mégis leginkább a rajtrácson interjúalanyra vadászva történő kisebb-nagyobb gikszereiről híres (volt, akit nem ismert fel, másoktól testőrök hajtották el).

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek