Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2024.07.09.

Áll a bál, megalázta a legendát a tenisz szépség

Minden bizonnyal utoljára látta a brit közönség a legnagyobb hazai kedvencet, Andy Murrayt Wimbledonban. A háromszoros Grand Slam-győztes Emma Raducanu oldalán búcsúzhatott volna el a rajongóktól a vegyes párosban, ám Raducanu sérülés miatt visszamondta a nagy mérkőzést. Egyesben viszont másnap játékra jelentkezett, emiatt áll a bál.

Andy Murray 28 ATP-tornagyőzelmével és három Grand Slam-sikerével rászolgált arra, hogy minden idők egyik legjobb teniszezőjeként tartsák számon. Sokan egy lapon említik a Novak Djokoviccsal, Rafael Nadallal és Roger Federerrel. Súlyos sérülései miatt végül Murray formája visszaesett, 37 évesen pedig minden bizonnyal utoljára indult el a hazai Grand Slam-tornán, Wimbledonban.

Emma Raducanu (balra) az utolsó pillantban tolt ki Andy Murrayvel (középen) Fotó: AFP

Murray egyéniben visszalépett a versenytől, párosban, illetve vegyes párosban benevezett. Előbbiben testvérével, Jamie Murray-vel egy érzelemdús találkozó végén, az első fordulóban búcsúzott. Utóbbinál a 2021-ben US Open-győztes Emma Raducanu volt a párja, aki azonban a szombati nap reggelén (ekkor lett volna a találkozó) csuklósérülésre hivatkozva inkább visszalépett a mérkőzéstől - írta az Origo. Azonban egy nappal később, vasárnap megjelent a pályán és egyesben közel három órán keresztül csatázott Lulu Sunnal a nyolcaddöntőben, és 2:1-re kikapott, ezzel búcsúzott a versenyről.

A szurkolók alaposan megorroltak a még mindig csak 21 éves szépséges brit hölgyre, aki sokak szerint a saját érdekeit maga elé helyezve tönkretette Murray utolsó nagy dobását és megfosztotta a hazai közönség előtt történő méltó búcsútól. Judy Murray (Andy Murray édesanyja) sem fogta vissza magát, a közösségi médiában "megdöbbentő"-nek nevezte Raducanu húzását.

A 21 éves teniszezőhöz eljutottak a vádak, de igyekezett diplomatikus maradni. 

Nem láttam Judy reakcióját. Biztos, hogy nem úgy értette 

– szemlézte a The Sun Raducanu válaszát. A brit hölgy eddig is megosztó szereplőnek számított, most ismételten nagy felháborodást okozott a hazájában.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek