Létrehozva: 2024.06.25.

Igazi specialista műtötte Varga Barnabást, aki már mosolyog

A nagy bajban biztos kezekbe került Varga Barnabás, akit a súlyos sérülése után egy igazi specialista látott el. A magyar labdarúgó-válogatott csatára a Skócia elleni meccsen arccsonttörést szenvedett az Európa-bajnokságon.

Sokkal jobban érzi magát Varga Barnabás, akit hétfőn megműtöttek a stuttgarti kórházban. A magyar válogatott csatára a nagy bajban biztos kezekbe került: a Klinikum Stuttgart száj- és állkapocssebészeti osztálya a legnagyobb szakklinika Németországban. Vezetője Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter igazi specialista, a Varga Barnabáséhoz hasonló súlyos sérülésekhez a legújabb számítógépes, navigációs és sebészeti technikákat alkalmazzák. Itt kezelték korábban Christian Gentnert is, amikor a VfB Stuttgart játékosa súlyos arcsérülést szenvedett. Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter az alábbi képen balra látható:

A stuttgarti kórház száj- és állcsontsebészeti klinikája nagy tapasztalattal rendelkezik az ilyen műtétek terén. Profi labdarúgók, például Christian Gentner (akkori VfB Stuttgart-játékos) is itt részesült kezelésben súlyos arcsérülése után. Varga műtétje komplikációk nélkül zajlott. A játékost ma meglátogatta magyar válogatott küldöttsége. Varga Barnabás és látogatói többször is köszönetet mondtak a Prof. Dr. Benedicta Beck-Broichsitter vezetésével működő Száj- és Állcsont- és Arcsebészeti Klinika munkatársainak a gyors és szakszerű ellátásért 

- írta a klinika Instagram oldala.

A Stuttgarter Nachrichten című lap megjegyezte, Varga Barnabás már mosolyog. Ha minden a tervek szerint alakul, szerdán már elhagyhatja a kórházat. Az Európa-bajnokságon már nem léphet pályára.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek