Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
TÜZELŐÁLLÁS

Szerző ML

Létrehozva: 2023.10.05.

"Nyilvánvaló, hogy engem akarsz" – Szoboszlainak üzent videójával Gécsek Fanni?

Gécsek Fanni először tett közzé nyilvános tartalmat a Szoboszlai Dominikkal való szakítása után. A TikTok videójához választott dal azonban akár egy sejtelmes utalás is lehetett.

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír Gécsek Fanni és Szoboszlai Dominik szakításáról. A futballista a nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) a Liverpoolhoz igazolt, a korábbi teniszező pedig sikeresen lediplomázott. Harmadik évfordulójukat nemrég ünnepelték, két hete azonban kiderült, szerelmük véget ért. A Mandiner korábban kiszúrta, hogy Gécsek szerdán először tett közzé új videót TikTok-felületén.

A rövid videó elsőre nem mond sokat, azonban érdemes lehet megfigyelni az általa tátogott dalszöveget. A szóban forgó szám a kanadai énekesnő, Tate McRae "Greedy" (Kapzsi) című slágere. A Gécsek által eltátogott sorokból kitűnik a „Nyilvánvaló, hogy engem akarsz, de azt mondtam, hogy magamat akarom” rész. A teljes részlet így hangzik magyarra fordítva.

Igen, úgy nézel rám, mint valami édes menekülésre. Nyilvánvaló, hogy engem akarsz, de azt mondtam, hogy magamat akarom. Kicsim, kérlek, higgy nekem! Átvezetlek a poklon, csak hogy megismerj.

A dalválasztás könnyen lehet, hogy burkoltan Szoboszlainak szól, konkrét indoklás ugyanis nem érkezett arról, hogy végül mi vezetett a szakításhoz.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek