Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2023.09.20.

Vihar a paradicsomban? Valami történt Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni között

Szokatlan dolgot figyeltek meg a rajongók a Liverpool sztárjával kapcsolatban.

Eltűntek az Instagramról Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni közös képei. A Liverpool focicsapatának új sztárja és a volt teniszezőnő is törölte a közös tartalmakat az oldalaikról - szúrta ki az Origo. Egyelőre nem tudni, mi is történhetett, a rajongókban azonban baljós sejtelem gyúlt.

Szoboszlait a fizetését tekintve a Liverpool-játékosok középmezőnyébe sorolták
Fotó: liverpoolfc.com

Többen tudni vélik, hogy ez a szakítás jele lehet, hiszen a sztárvilágban többen is így jelezték, véget ért a szerelem. Az is elég beszédes, hogy már nem is követik egymást az Instagramon, ami szintén vészcsengő a rajongók számára. Véget ért 3 év után Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni kapcsolata?

Szoboszlai Dominik élete az utóbbi időben felpörgött, sikert sikerre halmoz. Új csapatában nemcsak az edző, Jürgen Klopp rajong érte, hanem ő a legnépszerűbb focista is - éppen kedden tette közzé a csapat, hogy Szoboszlai mezét veszik a legtöbben. Emellett megválasztották az augusztus legjobb játékosának is. És ha hinni lehet a feltételezéseknek, akkor az ország elsőszámú sportolója szingliként éli tovább az életét.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek