Létrehozva: 2023.09.13.
Módosítva: 2023.09.13.

„Ez egy baromság” - Détári Lajos leszólta a magyar válogatott kritikusait

A magyar labdarúgó-válogatott négy mérkőzés után vezeti az Európa-bajnoki selejtező csoportját, és óriási esélye van arra, hogy sorrendben harmadszor is ott legyen a kontinenstornán.

A korábbi 61-szeres magyar válogatott és ötszörös világválogatott labdarúgó, Détári Lajos a Ripostnak elmondta, adott a folytonosság Marco Rossi együttesében, hiszen a fiatal játékosok is bevetésre várnak.

Détári Lajos / Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Nagy sikersztori a magyar futballválogatott szereplése. Úgy látom, nagyon komoly szakmai munka zajlik, és a folytonosság is adva van, hiszen olyan fiatal játékosok szerepelnek, akik még bemutatkozásra várnak, gondolok itt elsősorban Lisztes Krisztiánra, Csoboth Kevinre vagy Vancsa Zalánra. Úgy látom, abban rejlik a mai magyar válogatott ereje, hogy tudnak egymásért küzdeni, hajtani, mindig van, aki olyan teljesítményt nyújt, amivel magával ragadja a többieket. Kompakt együttes, és most nagyon jó remény mutatkozik arra, hogy végre egyenes ágon kijussunk az Európa-bajokságra. Bár még nem szeretném elkiabálni, de nagyon csalódott lennék, ha ilyen eredmények után ez nem sikerülne.

A 60 éves szakember a közösségi oldalak kritikusainak is üzent, közülük sokan a szerencsének, illetve a gyengébb ellenfeleknek tudják be a magyar válogatott jelenlegi sikereit. 

„Ez egy baromság, mert szerencséje csak annak van a sportban, aki tesz is érte, és ez így van a futballban is. Ahogy előbb is mondtam, a magyar válogatott mögött nagyon komoly munka áll és ez jól látszik.”

Détári jelenleg nem edzősködik, és nem is szeretne senki helyére törni.

„Köszönöm jól vagyok. Nem akarok senkinek a helyére törni, aki kimondottan engem szeretne, tudja hol talál meg. Állok a feladatok elé, de még egyszer hangsúlyozom, nem szeretnék senkinek a helyére törni.”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek