Lebuktak a németek, csajokon jár az eszük a magyar válogatott helyett

Hiába játszik Nemzetek Ligája találkozókat a német labdarúgó-válogatott, első körben szeptember 23-án Magyarország ellen, a Nationalelfet inkább a feleségek vb-részvétele miatt aggódnak.

Szeptember 23-án, 20:45-től (M4 Sport) a német labdarúgó-válogatott Magyarország ellen játszik Lipcsében Nemzetek Ligája összecsapást. A sorsdöntő találkozó előtt azonban más is aggasztja a házigazdákat, akik kevésbé foglalkoznak a magyar csapattal.

Félig-meddig már a katari vb-vel foglalkozik a német válogatott Fotó: AFP

A Bild értesülései szerint ugyanis a Nationalelf komoly problémákba ütközött a focisták párjai kapcsán. Természetesen a játékosok szeretnék, hogyha szerelmeik ott lennének a november 20-án kezdődő katari világbajnokságon, ez viszont könnyen lehet, hogy csak álom marad. Egyfelől az alig három millió főt számláló ország kis területe miatt kevés szálláshelyet tudott kialakítani, már pusztán a hotelfoglalás komoly feladat elé állítja a németeket.

Másfelől pedig, ha vannak is elérhető szálláshelyek, azokért súlyos árat kell majd fizetni. Az angol válogatott futballisták szerelmei a Banana Island-et foglalták le maguknak a vb ideje alatt, azonban egy éjszakért fejenként hatezer fontot (2,7 millió forint) kell majd fizetniük, a németek pedig sokallják ezeket a költségeket. 

A válogatott a héten megbeszélést fog folytatni ezzel kapcsolatban, többek között Hansi Flick vezetőedző, és a nagy befolyással bíró sztárok (Manuel Neuer, Thomas Müller, Joshua Kimmich) is részt vesznek a meetingen. Flick kiemelte, hogy fontos a jó hangulat a pályán kívül is, ezért jó lenne megoldást találni a problémára, amivel Kimmich is egyetértett. 

A világbajnokság óriási dolog a barátaim és a családom számára, és természetesen szeretem, amikor a családom is velem van 

- nyilatkozta Kimmich. 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!