TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

1 hónapja

Magyar választotta szét a világsztárokat, akik őrjöngve estek egymásnak

Tuchel és Conte kis híján összeverekedett a Premier League londoni derbijének végén. Lőw Zsolt higgadtságára is szükség volt.

Szerző Ripost

2-2-es eredménnyel és óriási balhéval végződött a Chelsea és a Tottenham rangadója az angol labdarúgó Premier League 2. fordulójában. A Stamford Bridge-en kétszer is egyenlítő Spurs a 96. percben mentett pontot Harry Kane révén. A gól láttán magából kikelve ünnepelt Antonio Conte, a vendégcsapat forróvérű olasz edzője - majd a lefújás után majdnem összeverekedett a hazaiak német szakvezetőjével, Thomas Tuchellel.

Lőw (balra) gyorsan reagált Conte és Tuchel (jobbra) balhéjára Fotó: YouTube

A Chelsea csalódott trénere nehezményezte kollégája viselkedését, akivel addig is szinte minden gól után kölcsönösen hergelték egymást. A meccs végi kézfogásuknál Conte nem nézett a szemébe, hanem csak futtában parolázott vele. Erre Tuchel a kezét megragadva visszarántotta az olaszt. Ordítva, hadonászva estek egymásnak.

Csak azért nem lett belőle szégyenszemre verekedés, mert többen közéjük ugrottak és nagy nehezen szétválasztották a két sztáredzőt.

A békéltetők első sorában volt Lőw Zsolt is. A fenti videóban is többször látszik, amint a Chelsea magyar pályaedzője igyekszik megakadályozni, hogy még inkább elfajuljon a helyzet a főnöke, Tuchel és Conte között, akiket kiállítottak az eset után.

- Semmi gond, ezek érzelmek, ilyen a futball. Mindketten lobbanékony edzők vagyunk, ennyi az egész - mondta Tuchel.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!