TÜZELŐÁLLÁS

Szerző Ripost

1 hónapja

Könyörtelen szörnyeteg, 17 éves lánnyal erőszakoskodott a világbajnok a pánikszobában

Szorul a hurok Mendy és bűntársa nyakán. Hajmeresztő részletek derültek ki a sokszoros erőszakkal vádolt Manchester City-futballsztár bírósági tárgyalásán.

13 nő összesen 22 rendbeli bűnüggyel vádolja Benjamin Mendyt, a Manchester City francia világbajnok labdarúgóját és cimboráját, Louis Saha Matturie-t. A 28 éves balhátvéd szörnyűségeket követett el a chesteri bírósági tárgyaláson elhangzottak szerint.

Mendy egyelőre szabadlábon érkezett a tárgyalásra
Mendy egyelőre szabadlábon érkezett a tárgyalásra Fotó: AFP

Szexuális ragadózó képe rajzolódik ki az áldozatok visszaemlékezéseiből. Eszerint Mendy 41 éves haverja a futballista hírnevét is kihasználva csalta a Manchesterhez közeli villába a gyakran erősen ittas áldozatokat. Az elhangozottak alapján nem ismertek nemet. Elvették a mobiltelefonjaikat, és kit a mozihelyiségben, kit a pánikszobában fogva tartva erőszakoltak meg - olykor mindketten.  Az egyik áldozat még csak 17 éves volt. Volt, akit a vád szerint óvszer nélkül erőszakolt meg a focista, miközben ketten az ajtóban őrködtek. Olyan is akad, aki szerint Mendy és Matturie is magáévá tette, miközben ő annyira piás volt, hogy csak később, a spermanyomokból döbbent rá, mit műveltek vele.

Timothy Cray államügyész szerint Mendyék "érzéketlen közönnyel" bántak ilyen szörnyen a kiszemelt nőkkel. Mintha csak játékként fogták volna fel a borzalmas tetteiket.
 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!