Arcpirító szégyen, egymást anyázták Ronaldo meccsén a főnökök

A szünetben és a lefújás után is balhé történt a Juventus és az Internazionale összecsapásán. Antonio Conte a meccset követően magyarázkodott.

Minősíthetetlenül viselkedett az Inter vezetőedzője, Antonio Conte és a Juve elnöke, Andrea Agnelli a két csapat Olasz Kupa-meccsén. Conte a szünetben a középső ujjával beintett Agnellinek, aki a meccs után a lelátóról a kispadhoz rohant, és trágár szavakkal válaszolt: „B.szódj meg, és kussolj te s.ggfej!”

A mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult, így az első meccsen aratott 2–1-es győzelmének köszönhetően a Juve bejutott a májusi döntőbe. Cristiano Ronaldo végig pályán volt a Juventusban, amely története 14. Olasz Kupa-győzelméért szállhat harcba. A sajtótájékoztatón Conte nem akart részletekbe bocsátkozni a balhét illetően:

„A Juventus vezetőinek el kellene mondaniuk az igazságot. A negyedik játékvezető pontosan hallotta és látta mi történt a meccs folyamán. A Juve vezetőinek több tiszteletet kéne mutatniuk, több sportszerűséget várnék tőlük. Mi történt a meccs után? Nem szeretném kommentálni.”

Ronaldo nem szerzett gólt az Inter elleni balhés meccsen (Fotó: AFP)

Az Inter mestere, Conte korábban a Juventusnál dolgozott, de viharos körülmények között távozott, és azóta megromlott a viszonya Agnellivel.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!